Γενηδουνιάς : «Παντού γίνονται τα πρωταθλήματα εκτός από την Ελλάδα»

Γενηδουνιάς : «Παντού γίνονται τα πρωταθλήματα εκτός από την Ελλάδα»

Ο Κώστας Γενηδουνιάς σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στο «λουκέτο» που έχει μπει στον ερασιτεχνικό αθλητισμό και ξεκαθάρισε ότι μόνο στην Ελλάδα συμβαίνουν αυτά.

Ο Κώστας Γενηδουνιάς πήρε θέση για το «λουκέτο» που έχει μπει λόγω κορωνοϊού στον ερασιτεχνικό αθλητισμό. Ο διεθνής πολίστας του Ολυμπιακού μίλησε στο site της KOE για αστειότητες και για την Ευρώπη που παίζει πόλο, τονίζοντας ότι μόνο στη χώρα μας δεν έχουν ξεκινήσει τα πρωταθλήματα.

«Πολύ στενάχωρη η κατάσταση που επικρατεί στον ελληνικό ερασιτεχνικό αθλητισμό. Μπορεί να χαρακτηριστεί και ως αστεία. Σε όλη την Ευρώπη τα πρωταθλήματα γίνονται κανονικά εκτός από την χώρα μας.

Είναι αστειότητες οι πρόσφατες εκφράσεις περί μετάδοσης της ασθένειας μέσω του αθλητισμού. Όλοι γνωρίζουν ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Θα πρέπει να αντιληφθούν οι πολιτικοί μας και οι λοιμωξιολόγοι την κατάσταση που επικρατεί και την ζημιά που γίνεται στον αθλητισμό της χώρας.
Πάνω απ’ όλα η υγεία, αλλά είναι σίγουρο ότι δε φταίει ο αθλητισμός για την πανδημία. Το παράδειγμα το δίνει η ίδια η Ευρώπη. Παντού γίνονται τα πρωταθλήματα εκτός από την Ελλάδα», είπε ο έμπειρος πολίστας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ