Ολυμπιακός – Ρέθυμνο 25-3

Ολυμπιακός – Ρέθυμνο 25-3

Ο Ολυμπιακός ήταν ασταμάτητος και «βούλιαξε» το Ρέθυμνο με 25-3 στην τέταρτη αγωνιστική της τρίτης φάσης στην Α1 πόλο γυναικών.

Ο Ολυμπιακός έκανε «περίπατο» κόντρα στο Ρέθυμνο, επικρατώντας με 25-3 και συνεχίζοντας την αήττητη πορεία του μετά και την τέταρτη αγωνιστική της τρίτης φάσης της Α1 πόλο γυναικών.

Το παιχνίδι δεν χρίζει ιδιαίτερης κριτικής, καθώς οι Ερυθρόλευκες από το ημίχρονο κιόλας ήταν μπροστά με εννιά γκολ (11-2), ενώ στο τέλος του τρίτου οκταλέπτου είχαν φτάσει στο +14 (18-4).

Πρώτη σκόρερ του ματς ήταν η Αλεξάνδρα Ασημάκι με επτά τέρματα, ενώ ο Ολυμπιακός είχε συνολικά πέντε παίκτριες με τρία γκολ και εννιά διαφορετικές σκόρερ.

Ολυμπιακός-ΝΟ Ρεθύμνου 25-3
Οκτάλεπτα: 4-0, 7-2, 7-1, 7-0
Ολυμπιακός (Χάρης Παυλίδης): Διαμαντοπούλου, Πλευρίτου Ε., Έγκενς 3, Ελευθεριάδου 1, Μανωλιουδάκη 2, Αβραμίδου 3, Ασημάκη 7, Πλευρίτου Μ. 3, Έμολο 3, Πλευρίτου Β. 2, Τσουκαλά 1, Σταματοπούλου, Κωνσταντοπούλου, Φουντωτού
ΝΟ Ρεθύμνου (Κώστας Φιτσανάκης): Καραγιάννη, Σαφέτη 1, Καριπίδου Μελίνα 1, Συριανόγλου, Φαρμάκη, Γαβαλά, Γαγάνη, Στρατιδάκη, Πέττα, Φαρμάκη Ε. 1, Ευθυμίου, Καριπίδου Η.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ