Έχασε ευκαιρία κόντρα στη Σαμπαντέλ η Βουλιαγμένη (7-7)

Έχασε ευκαιρία κόντρα στη Σαμπαντέλ η Βουλιαγμένη (7-7)

«Χρυσή» ευκαιρία να πάρει μία πολύ σπουδαία νίκη επί της Σαμπαντέλ έχασε η Βουλιαγμένη, στον πρώτο αγώνα της για τον Δ΄ προκριματικό όμιλο της Euroleague γυναικών στην υδατοσφαίριση, που διεξάγεται στη Βερόνα.

Αν και έφτασε να προηγείται ακόμη και με 5-1, η ομάδα της Αντυ Μελιδώνη ισοφαρίστηκε στο τέλος σε 7-7 από την κάτοχο του ευρωπαϊκού τίτλου και, πλέον, χρειάζεται τουλάχιστον άλλη μία ισοπαλία στο αυριανό (7/2, 11:00) παιχνίδι της με την ουγγρική Ντουναουιβάρος, για να πάρει την πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Αφότου η Μάικα Γκαρσία άνοιξε το σκορ για τη Σαμπαντέλ, η Βουλιαγμένη είχε ένα εκπληκτικό διάστημα περίπου εννέα αγωνιστικών λεπτών, όπου πέτυχε πέντε αναπάντητα γκολ (τα τρία εξ αυτών η Ίλσε Κούλχαας), «έβγαλε» σπουδαίες άμυνες με παίκτρια λιγότερη και φάνηκε να βάζει γερά θεμέλια για τη νίκη. Η Φόρθα μείωσε με πέναλτι στο φινάλε του ημιχρόνου σε 5-2 και στη συνέχεια οι Ισπανίδες ανέτρεψαν πλήρως την κατάσταση, καθώς με συνολικό σερί 5-0, προηγήθηκαν 6-5 στις αρχές της τελευταίας περιόδου.

Οι παίκτριες της Μελιδώνη δεν μπορούσαν να αξιοποιήσουν τις διαδοχικές αποβολές που κέρδιζαν, όμως η Ξενάκη βρήκε λύση «στα ίσια» και η Κούλχαας με πέναλτι έδωσε ξανά προβάδισμα (7-6) στην ελληνική ομάδα, 2΄08΄΄ πριν τη λήξη. Τελικά, η Σαμπαντέλ έσωσε το βαθμό της ισοπαλίας με γκολ της Κόινινγκ σε παίκτρια παραπάνω, 1΄07΄΄ πριν τη λήξη, και εξασφάλισε την πρόκριση στην οκτάδα, αφήνοντας το ΝΟΒ να παίξει «τελικό» αύριο με την Ντουναουιβάρος.

Τα οκτάλεπτα: 2-1, 3-1, 0-3, 2-2

Η σύνθεση της Βουλιαγμένης: Κοτσιώνη, Κούλχαας 4, Σάντα, Μουστακαρία, Γιαννοπούλου, Ξενάκη 1, Νίνου, Μ. Πάτρα 1, Κώτσια, Διαμαντοπούλου 1, Κοντονή, Καϊάφα, Ειρ. Πάτρα

Τα γκολ της Σαμπαντέλ πέτυχαν οι Φόρθα 2, Φαν ντερ Σλουτ, Κόρντομπες, Γκαρσία, Κόινινγκ, Γκονζάλεθ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ