Ήττα από τη Ντουναουιβάρος και αποκλεισμός για τη Βουλιαγμένη (11-9)

Ήττα από τη Ντουναουιβάρος και αποκλεισμός για τη Βουλιαγμένη (11-9)

Η Βουλιαγμένη δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση για τα προημιτελικά της Euroleague γυναικών στην υδατοσφαίριση, καθώς στο τελευταίο και καθοριστικό ματς του Δ΄ ομίλου, ηττήθηκε 11-9 στη Βερόνα από την ουγγρική Ντουναουιβάρος.

Η ομάδα της ‘Αντυς Μελιδώνη εμφανίστηκε κουρασμένη από τη χθεσινή (6/2) υπερπροσπάθεια απέναντι στην πρωταθλήτρια Ευρώπης Σαμπαντέλ και δεν κατάφερε να ανταπεξέλθει στο γρήγορο ρυθμό των Μαγυάρων, μένοντας εκτός ευρωπαϊκής συνέχειας.

Στο ΝΟΒ κόστισε πολύ το κακό ξεκίνημα, καθώς βρέθηκε να χάνει 3-0 στο πρώτο τετράλεπτο του αγώνα και ουσιαστικά δεν μπόρεσε ποτέ να μπει στη διεκδίκηση του παιχνιδιού. Η διαφορά κυμάνθηκε μεταξύ δύο και τεσσάρων τερμάτων, με τη Βουλιαγμένη να μειώνει σε 11-9 πέντε λεπτά πριν τη λήξη, αλλά να χάνει στη συνέχεια δύο ευκαιρίες με παίκτρια παραπάνω για να μειώσει στο γκολ.

Τα οκτάλεπτα: 4-1, 2-2, 4-4, 1-2

Η σύνθεση της Βουλιαγμένης: Κοτσιώνη, Κούλχαας 1, Σάντα, Μουστακαρία, Γιαννοπούλου, Ξενάκη 2, Νίνου 3, Μ. Πάτρα, Κώτσια 2, Διαμαντοπούλου 1, Κοντονή, Καϊάφα, Ειρ. Πάτρα.

Για τη Ντουναουιβάρος σκόραραν οι Σίλαγκι 3, Γκάρντα 3, Γκουρισάτι 2, Χόρβατ 2, Μαϊέ.

Στον Γ΄ προκριματικό όμιλο, η οικοδέσποινα Ρόμα αναδείχθηκε σήμερα ισόπαλη 11-11 με την Πάντοβα κι έτσι ο Ολυμπιακός, που είχε ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του από την Παρασκευή, προκρίθηκε ως δεύτερος με εννέα βαθμούς (έναντι δέκα της Ρόμα).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ