Με Γαλλία η εθνική στον προημιτελικό

Με Γαλλία η εθνική στον προημιτελικό

Η Γαλλία θα είναι η αντίπαλος της εθνικής υδατοσφαίρισης των ανδρών, στον αυριανό (19/2, 17:00) προημιτελικό του προ-ολυμπιακού τουρνουά του Ρότερνταμ.

Οι «τρικολόρ» κατέλαβαν την τρίτη θέση του Β΄ ομίλου, μετά την άνετη νίκη τους με 16-7 επί της Ρουμανίας και την ήττα 11-10 της Ολλανδίας από τη Ρωσία, καθώς ευνοείται στην ισοβαθμία με τους οικοδεσπότες.

Συνολικά, η γαλλική ομάδα στα πέντε παιχνίδια της στην Α΄ φάση είχε δύο νίκες (εκτός της Ρουμανίας, επικράτησε 13-12 της Γερμανίας), μία ισοπαλία (11-11 με την Ολλανδία) και δύο ήττες (13-12 από τη Ρωσία και 13-10 από την Κροατία).

Εφόσον το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ξεπεράσει το εμπόδιο της Γαλλίας, στον ημιτελικό του Σαββάτου (20/2) θα αντιμετωπίσει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου τη Ρωσία, που τερμάτισε πρώτη στον Α΄ όμιλο και αναμένεται να ξεπεράσει το εμπόδιο του Καναδά στον προημιτελικό. Ο νικητής του ημιτελικού εξασφαλίζει το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς του Τόκιο, ενώ ο ηττημένος θα έχει άλλη μία ευκαιρία την Κυριακή (21/2), στο ματς της τρίτης θέσης.

Οι προημιτελικοί του τουρνουά:

15:00 Μαυροβούνιο-Ολλανδία
17:00 Ελλάδα-Γαλλία
19:00 Γεωργία-Κροατία
21:00 Καναδάς-Ρωσία

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ