Σαμπαντέλ – Ολυμπιακός 14-12

Σαμπαντέλ – Ολυμπιακός 14-12

Ο Ολυμπιακός μπορεί να ηττήθηκε 14-12 από τη Σαμπαντέλ, αλλά η πρόκριση στο Final-4 της Euroleague του πόλο γυναικών παραμένει ανοιχτή. Η ρεβάνς στον Πειραιά θα γίνει στις 13 Μαρτίου.

Δεν τα κατάφερε ο Ολυμπιακός στην Ισπανία καθώς ηττήθηκε 14-12 από τη Σαμπαντέλ για τα προημιτελικά της Euroleague πόλο γυναικών.

Η εμφάνιση των «ερυθρόλευκων», ωστόσο, ήταν αρκετά καλή και αυτό δείχνει ότι οι ελπίδες πρόκρισης δεν έχουν χαθεί σε καμία περίπτωση. Γυρίζει στον Πειραιά! Η ρεβάνς για την πρόκριση στο Final-4 της διοργάνωσης θα γίνει στις 13 Μαρτίου.

Τα τρία πρώτα οκτάλεπτα ήταν όλα ισόπαλα. 3-3, 3-3, 4-4. Με τον αγώνα να είναι πραγματικά αμφίρροπος. Αλλά η Σαμπαντέλ ήταν καλύτερη στο κρισιμότερο σημείο της αναμέτρησης και με δύο γκολ της Φόρκα στο τέλος πέτυχε μία σημαντική νίκη.

Όλα θα κριθούν στον Πειραιά όμως…

Τα οκτάλεπτα: 3-3, 3-3, 4-4, 4-2

Τα γκολ:

ΣΑΜΠΑΝΤΕΛ: Ράμος, Φαν Ντε Σλοτ 2, Ρουίζ, Εσπιναγκόζα, Βίβας, Ναβάρο 1, Γκαρσία 2, Φόρκα 5, Κέουνιγκ 2, Τάνκεβα, Λόπεζ 2, Γκαρσία

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Διαμαντοπούλου, Πλευρίτου Ε 3, Μπενέκου, Ελευθεριάδου 1, Κανετίδου, Αβραμίδου 2, Σιούτη, Πλευρίτου Μ 2, Τορνάρου, Πλευρίτου Β. 2, Τσουκαλά 2, Μυριοκεφαλιτάκη, Σταματοπούλου

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ