Παυλίδης : «Αν βελτιώσουμε την άμυνα μας θα έχουμε μεγάλη τύχη στη ρεβάνς»

Παυλίδης : «Αν βελτιώσουμε την άμυνα μας θα έχουμε μεγάλη τύχη στη ρεβάνς»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε για την ήττα από την Σαμπαντέλ και έδωσε το σύνθημα για την ανατροπή, ενόψει της ρεβάνς που θα γίνει στον Πειραιά.

Η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού πάλεψε με όλες της τις δυνάμεις στην έδρα της πρωταθλήτριας Ευρώπης Σαμπαντέλ, αλλά στο τέλος ηττήθηκε με 14-12. Ένα σκορ που αφήνει ανοικτούς λογαριασμούς για την πρόκριση στο Final 4 της Ευρωλίγκας, με τη ρεβάνς να είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 13 Μαρτίου στο Παπαστράτειο.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε για την εμφάνιση των Ερυθρόλευκων στο σημερινό παιχνίδι και τόνισε ότι εάν η ομάδα του παίξει καλύτερη άμυνα στον επαναληπτικό θα έχει πολλές πιθανότητες να ανατρέψει την κατάσταση και να πάρει αυτή την πρόκριση στο Final 4.

«Κάναμε πολλά ατομικά λάθη σήμερα. Όταν δεν έχεις παιχνίδια δεν έχεις και την οικειότητα να ανταποκριθείς και να προσαρμοστείς σε καταστάσεις που μπορεί να διαμορφωθούν και να κριθούν σε ένα δευτερόλεπτο.  Όλα αυτά θα τα δούμε ενόψει του επαναληπτικού, θα βελτιώσουμε την άμυνά μας γιατί είναι πάρα πολλά τα γκολ που δεχθήκαμε. Ωστόσο είμαι αισιόδοξος ότι αν βελτιώσουμε την άμυνα μας θα έχουμε μεγάλη τύχη στο δεύτερο παιχνίδι».

H Ελευθερία Πλευρίτου ανέφερε τα εξής: «Αν και στο σημερινό παιχνίδι δεν ήρθε το επιθυμητό αποτέλεσμα γνωρίζουμε ότι δεν έχει τελειώσει τίποτα για τον μεγάλο στόχο. Σε δυο εβδομάδες είναι το δεύτερο παιχνίδι και το μυαλό μας είναι εκεί. Παίξαμε δυνατά και παλέψαμε σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και το σκορ πάντα ήταν κοντά. Ξεκινάει και το πρωτάθλημα από βδομάδα κάτι που θα μας βοηθήσει αρκετά γιατί θα έχουμε παιχνίδια αφού εδώ και τρεις μήνες βρισκόταν σε αναστολή. Αυτό ισχύει μόνο για την δικιά μας ομάδα αφού οι υπόλοιπες ομάδες έχουν ενεργά πρωταθλήματα».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ