Ο Ντάουμπε έδωσε βαθμό χρυσάφι στον Ολυμπιακό κόντρα στη Σπαντάου (8-8)

Ο Ντάουμπε έδωσε βαθμό χρυσάφι στον Ολυμπιακό κόντρα στη Σπαντάου (8-8)

Ο Ντάουμπε σκόραρε 14 δευτερόλεπτα πριν το τέλος κόντρα στη Σπαντάου και έδωσε πολύτιμο βαθμό στην ομάδα πόλο ανδρών του Ολυμπιακού (8-8), η οποία παρέμεινε σε τροχιά πρόκρισης στο Final 8 του Champions League.

Πολύτιμη ισοπαλία απέσπασε έστω και στο τέλος ο Ολυμπιακός απέναντι στη Σπαντάου (8-8).

Ο Χάνες Ντάουμπε ήταν αυτός που σκόραρε 14 δευτερολέπτα πριν το τέλος του αγώνα, χαρίζοντας στην ομάδα του Θοδωρή Βλάχου την ισοπαλία. Έτσι, οι «Ερυθρόλευκοι» εξακολουθούν να έχουν το πάνω χέρι για την πρόκριση στο Final 8 του Champions League.

Αν και ο Μπάκσα απέκρουσε πέναλτι του Ντάουμπε στην πρώτη επίθεση του Ολυμπιακού, οι πρωταθλητές Ελλάδας ξεκίνησαν προηγούμενοι 2-0, χάρη σε τέρματα του Σκουμπάκη από την περιφέρεια και του Αργυρόπουλου σε κόντρα.

Οι Γερμανοί είχαν ένα καλό διάστημα, όπου αντέδρασαν και ισοφάρισαν σε 2-2, ενώ έχασαν και τετ-α-τετ σε κόντρα, αλλά ο Γενηδουνιάς ξαναέδωσε προβάδισμα στους «ερυθρόλευκους» στην εκπνοή της πρώτης περιόδου. Στο δεύτερο οκτάλεπτο, όμως, με πρωταγωνιστή τον Νίκολα Ντέντοβιτς, η Σπαντάου έκανε ένα σερί 3-0 και έκλεισε το ημίχρονο προηγούμενη 5-3, απέναντι σε έναν Ολυμπιακό που έμοιαζε εντελώς μπλοκαρισμένος επιθετικά.

Ο Θοδωρής Βλάχος άλλαξε τερματοφύλακα στο τρίτο οκτάλεπτο, με τον Γαλανόπουλο να αντικαθιστά τον Ζερδεβά, αλλά αυτό δεν εμπόδισε τον Στρέλετσκι να ανεβάσει τη διαφορά στα τρία γκολ (6-3). Ο Ίρβινγκ σε παίκτη παραπάνω διέκοψε την 11λεπτη επιθετική «ανομβρία» και έδωσε το έναυσμα για την αντεπίθεση των Πειραιωτών. Ο Αργυρόπουλος σκόραρε και αυτός με αριθμητικό πλεονέκτημα και στη συνέχεια ο Γενηδουνιάς και ξανά ο Αργυρόπουλος «χτύπησαν» στην κόντρα για να ανατρέψουν το σκορ.

Ο Ντέντοβιτς με το τέταρτο προσωπικό του γκολ διαμόρφωσε το 7-7 στο τέλος της τρίτης περιόδου και ανέκοψε τη φόρα των Πειραιωτών, που μπλόκαραν ξανά. Ένα γκολ του Χίλεν, 4 λεπτά και 19 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη, έδωσε προβάδισμα στη Σπαντάου που «άγγιξε» τη νίκη. Την τελευταία λέξη, όμως, την είπε ο Ντάουμπε, ο οποίος με δύσκολο σουτ στα 14 δευτερόλεπτα πριν το τέλος διαμόρφωσε το τελικό 8-8.

Οκτάλεπτα: 3-2, 0-3, 4-2, 1-1

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Ζερδεβάς, Ντάουμπε 1, Σκουμπάκης 1, Γενηδουνιάς 2, Αργυρόπουλος 3, Πρέκας, Δερβίσης, Κάκαρης, Μουρίκης, Καπότσης, Χρυσοσπάθης, Ίρβινγκ 1, Γαλανόπουλος

ΣΠΑΝΤΑΟΥ (Πέταρ Κοβάσεβιτς): Μπάκσα, Τσίρου, Χίλεν 2, Τσουκ, Τσάγκαλ 1, Γιούνγκλινγκ, Στρέλετσκι 1, Ντέντοβιτς 4, Σταμ, Χόλοντ, Ρέστοβιτς, Σέκουλιτς, Φέρνετ Σβάιμερ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ