Παυλίδης: «Μπορούμε να είμαστε εμείς αυτοί που θα προκριθούμε στο Final-4 της Ευρωλίγκα»

Παυλίδης: «Μπορούμε να είμαστε εμείς αυτοί που θα προκριθούμε στο Final-4 της Ευρωλίγκα»

Με πίστη στο πλάνο και καλή άμυνα ο Ολυμπιακός μπορεί να περάσει το εμπόδιο της Σαμπαντέλ και να προκριθεί στο Final-4 τόνισε ο Χάρης Παυλίδης.

Πολύ αισιόδοξος αναφορικά με τις πιθανότητες πρόκρισης των «ερυθρόλευκων» στο Final-4 της EuroLeague στο πόλο ανδρών εμφανίστηκε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Χάρης Παυλίδης ενόψει της αναμέτρησης με τη Σαμπαντέλ  που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο (13/03, 14:00) στο Παπαστράτειο.

Αναλυτικά όσα είπε στην ιστοσελίδα του Ολυμπιακού:

«Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο επαναληπτικό, αλλά το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα και κυρίως η εικόνα μας αφήνει ελπίδες ότι μπορούμε να κερδίσουμε και να ανατρέψουμε το αποτέλεσμα και να είμαστε εμείς αυτοί που θα προκριθούμε στο Final-4 της Ευρωλίγκα. Θεωρώ ότι αν κρατήσουμε στο σκορ, την αντίπαλό μας κάτω από τα 10 γκολ έχουμε μεγάλη τύχη να κερδίσουμε και να ανατρέψουμε το σκορ του πρώτου αγώνα

Σε κάθε άλλη περίπτωση τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα για εμάς. Αν δείξουμε πίστη στην ομάδα μας, τις δυνατότητές της και προσήλωση στο πλάνο είμαι αισιόδοξος ότι μπορούμε να καταφέρουμε.

Θα ήθελα σαν υστερόγραφο να ευχηθώ, χρόνια πολλά στο σύλλογό μας τον Ολυμπιακό και καλή επιτυχία σε όλους τους αθλητές του με πολλές επιτυχίες σε όλα τα αθλήματα και σε όλα τα τμήματα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ