ΓΣ Περιστερίου : «Δεν υπήρξε ποτέ μέλος της διοίκησης μας ο κατηγορούμενος προπονητής»

ΓΣ Περιστερίου : «Δεν υπήρξε ποτέ μέλος της διοίκησης μας ο κατηγορούμενος προπονητής»

Ο ΓΣ Περιστερίου έσπευσε να διευκρινίσει μέσω επίσημης ανακοίνωσης του πως ο παράγοντας που καταγγέλθηκε για σεξουαλική κακοποίηση δύο ανήλικων αθλητριών δεν υπήρξε ποτέ μέλος της διοίκησης του συλλόγου.

Με επίσημη ανακοίνωση του ο ΓΣ Περιστερίου διευκρίνισε ότι ο παράγοντας που καταγγέλθηκε για σεξουαλική κακοποίηση δύο ανήλικων αθλητριών δεν υπήρξε ποτέ μέλος της διοίκησης του συλλόγου.

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Περιστερίου τοποθετήθηκε επίσημα για το ζήτημα που δημιουργήθηκε με την προφυλάκιση παράγοντα που καταγγέλθηκε για σεξουαλική κακοποίηση δύο ανήλικων αθλητριών.

Συγκεκριμένα, εξέδωσε ανακοίνωση και επισημαίνει μέσω αυτής πως ο καταγγελθείς δεν είναι ενεργό μέλος του ΓΣΠ και ότι δεν έχει υπάρξει ποτέ μέλος της διοίκησης ή στέλεχος του τμήματος κολύμβησης του συλλόγου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σχετικά με τις πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας περί καταγγελιών για κακοποίηση αθλητριών, ενημερώνουμε ότι ο καταγγελθείς:

– Δεν είναι ενεργό μέλος του ΓΣΠ, τουλάχιστον από το 2013.
– Δεν υπήρξε ποτέ μέλος της διοίκησης του ΓΣΠ.
– Δεν υπήρξε ποτέ στέλεχος του Τμήματος Κολύμβησης ή οποιουδήποτε άλλου Τμήματος (έφορος, προπονητής ή με κάποια άλλη ιδιότητα)».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ