Μεγάλη ανατροπή και πρόκριση στους «4» για τη Βουλιαγμένη

Μεγάλη ανατροπή και πρόκριση στους «4» για τη Βουλιαγμένη

Πανηγυρική πρόκριση στα ημιτελικά του Euro Cup ανδρών στην υδατοσφαίριση πήρε η Βουλιαγμένη.

Μεγάλη πρόκριση για τη Βουλιαγμένη. Ο ΝΟΒ επικράτησε με 20-18 στα πέναλτι (11-10) της ισχυρής Μλάντοστ Ζάγκρεμπ, στο κολυμβητήριο «Πέτρος Καπαγέρωφ», στον αγώνα ρεβάνς για την προημιτελική φάση της διοργάνωσης και πήρε το «εισιτήριο» για την τετράδα, όπου στις 3 και 10 Απριλίου θα αντιμετωπίσει την ουγγρική Όρβοσι.

Η ελληνική ομάδα εξαργύρωσε τα τρία γκολ που σημείωσε με το… καλημέρα του τελευταίου οκταλέπτου και από το ισόπαλο 7-7 βρέθηκε στο 10-7, ενώ παρά την προσπάθεια ανατροπής της Μλάντοστ, ο Καλογερόπουλος κράτησε τη διαφορά των τριών τερμάτων (11-8).

Ωστόσο, ο Μπούκιτς μείωσε σε 11-9 στα 2:21 για τη λήξη, ενώ στα 32΄΄ ο Λόζινα αποβλήθηκε, με τους Κροάτες να σκοράρουν στα 16΄΄ με τον Λάζιτς και να διαμορφώσουν το 11-10 της κανονικής διάρκειας (ίδιο σκορ με αυτό του πρώτου αγώνα), στέλνοντας το ματς στα πέναλτι.

Μετά από μία αγχωτική διαδικασία και 16 εκτελέσεις(!), ο Τζωρτζάτος απέκρουσε την 17η του Βρλιτς και ο Μπάσιτς σκόραρε στη 18η για τη μεγάλη πρόκριση του ΝΟΒ.

Τα οκτάλεπτα: 3-4, 3-1, 1-2, 4-3 κ.α., 9-8 πεν.

ΝΟ Βουλιαγμένης (Χρβόγε Κολιάνιν): Τζωρτζάτος, Μυλωνάκης, Αλαφραγκής 1, Γκιουβέτσης 2, Τρούλος 2, Γούβης, Αφρουδάκης 1, Καλογερόπουλος 1, Χαλυβόπουλος, Κουρούβανης, Λόζινα 2, Μπάσιτς, Ανδρεάδης

Μλάντοστ Ζάγκρεμπ (Ζόραν Μπάγιτς): Μάρτσελιτς, Ράντου, Μίλος 2, Μπιλιακα, Λάζιτς 4, Γ. Βρλιτς, Μπούκιτς 2, Μπούσλιε 1, Σάμαρτζιτς, Λ. Μπάγιτς, Μ. Βρλιτς, Ντάσιτς 1, Γιουρλινα

Τα πέναλτι:

1ο: Ράντου γκολ – Αφρουδάκης γκολ
2ο: Μπούκιτς γκολ – Μυλωνάκης γκολ
3ο: Μίλος γκολ – Καλογερόπουλος γκολ
4ο: Βρλιτς γκολ – Μπάσιτς γκολ
5ο: Λάζιτς γκολ – Γκιουβέτσης γκολ
6ο: Ράντου γκολ – Αφρουδάκης γκολ
7ο: Μπούκιτς γκολ – Μυλωνάκης γκολ
8ο: Μίλος γκολ – Καλογερόπουλος γκολ
9ο: Βρλιτς (απόκρουση και δοκάρι) – Μπάσιτς γκολ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ