Ολυμπιακός – Εθνικός 18-4

Ολυμπιακός – Εθνικός 18-4

Με μία εξαιρετική εμφάνιση ο Ολυμπιακός νίκησε εύκολα τον Εθνικό Πειραιώς με σκορ 18-4, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος πόλο των ανδρών - Επανεκκίνηση μετά από 5 μήνες διακοπής!

Έχουμε επιτέλους πρωτάθλημα στο πόλο των ανδρών, έπειτα από 5 μήνες διακοπής λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού! Το πρώτο ματς στην επανεκκίνηση του πρωταθλήματος διεξήχθη πριν από λίγη ώρα, με τον Ολυμπιακό να… βυθίζει τον Εθνικό Πειραιώς με σκορ 18-4!

Καταιγιστική εμφάνιση από τους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι σε κανένα σημείο του αγώνα δεν ανησύχησαν για την έκβαση της αναμέτρησης, κάμπτοντας με χαρακτηριστική άνεση την αντίσταση του Εθνικού.

Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε 3-1 στο πρώτο οκτάλεπτο, δείχνοντας από νωρίς τις άγριες διαθέσεις του και με το επιμέρους 4-0 του δεύτερου οκταλέπτου πήγε στα αποδυτήρια για το ημίχρονο με το επιβλητικό 7-1. Τα δύο τελευταία οκτάλεπτα ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα, με το 18-4 να τα λέει όλα.

Πρώτος σκόρερ για την ομάδα του Θοδωρή Βλάχου με 3 γκολ ο Ίρβινγκ.

Τα οκτάλεπτα: 3-1, 4-0, 7-1, 4-2

Τα στατιστικά των ομάδων:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: (Θοδωρής Βλάχος): Γαλανόπουλος, Ντάουμπε 1, Σκουμπάκης 1, Γενηδουνιάς 2, Πρέκας 1, Δερβίσης 2, Κάκαρης 2, Μουρίκης, Καπότσης 1, Χρυσοσπάθης 2, Ίρβινγκ 3, Σύρμας, Γραμματικός 2, Μαθιόπουλος 1

ΕΘΝΙΚΟΣ: Γαβαλάς, Ζωγράφος, Καραβιώτης, Τεσάνοβιτς, Βαλλιανατός, Παπαλουκάς, Πρωτοψάλτης, Χονδροκούκης 1, Πανταζόπουλος, Κόχειλας 2, Ρομπόπουλος 2, Κατσαγούνος, Κωνσταντόπουλος, Μπελέσης, Γαρβέγης

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ