Νίκησε την πανεπιστημιακή ομάδα της Ουγγαρίας η Εθνική

Νίκησε την πανεπιστημιακή ομάδα της Ουγγαρίας η Εθνική

Ολοκλήρωσε με το απόλυτο των νικών η Εθνική στη Βουδαπέστη αφού στο τελευταίο της ματς επικράτησε με 17-12 της πανεπιστημιακής ομάδας της Ουγγαρίας.

Πετυχημένη απόλυτα ήταν η προσπάθεια της Εθνικής μας ομάδας πόλο των γυναικών στην ενότητα των αγώνων στη Βουδαπέστη, στο πλαίσιο της παρουσίας της για τα ευρωπαϊκά προκριματικά του World League.

Το συγκρότημα του Τεό Λοράντου, με ανανεωμένη σύνθεση, ταξίδεψε στην ουγγρική πρωτεύουσα με κύριο στόχο τη νίκη στην επίσημη αναμέτρηση με την Ολλανδία, όπου και την πέτυχε, ενώ πήρε επίσης σημαντικές νίκες γοήτρου κόντρα σε Ρωσία και Ουγγαρία. Στον σημερινό (Σάββατο 27/3) τελευταίο της αγώνα της, η Εθνική επικράτησε 17-12 της πανεπιστημιακής ομάδας της Ουγγαρίας, απέδειξε ότι έχει παρόν και μέλλον, ενώ προστέθηκαν στις υπηρεσίες του έμπειρου τεχνικού και πολύ νεαρές αθλήτριες.

MVP της αναμέτρησης ήταν η Ελευθερία Πλευρίτου, η οποία σκόραρε 5 γκολ, ενώ από 4 σημείωσαν η Έλενα Ξενάκη και η Βάσω Πλευρίτου. Παρόλο που ήταν μια φιλική αναμέτρηση, ο πίνακας γέμισε από ποινές, καθώς οι Μαγυάρες έπαιξαν αρκετά επιθετικά. Το γκολ της Εθνικής ομάδας υπερασπίστηκε για πρώτη φορά η Ελένη Σωτηρέλη, ενώ στη σύνθεση της ομάδας βρέθηκαν για πρώτη φορά στο τουρνουά οι νεαρές Κανετίδου και Φουντωτού.

Πλέον, αυτό που περιμένει η Ελλάδα είναι το αποτέλεσμα της αναμέτρησης Ρωσία-Ολλανδία, όπου σε περίπτωση ήττας της ομάδας του Ευάγγελου Δουδέση, τότε το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα προκρίνεται στο Super Final του Worlde League.

Oκτάλεπτα: 4-2, 5-4, 4-5, 4-1.

Η σύνθεση και τα γκολ της ΕΛΛΑΔΑΣ (Τεό Λοράντος): Σταματοπούλου, Τσουκαλά, Τριχά 1, Ελευθεριάδου, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Ξενάκη 4, Νίνου 2, Σιούτη, Τορνάρου, Βασιλική Πλευρίτου 4, Ελευθερία Πλευρίτου 5, Μυριοκεφαλιτάκη 1, Σωτηρέλη.

Τα γκολ των αντιπάλων πέτυχαν οι: Φάραγκο 4, Κούνα 3, Χόρβαθ 2, Φάρκας 2, Μούσναϊ 1.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ