Βουλιαγμένη – Χανιά 26-6

Βουλιαγμένη – Χανιά 26-6

Η Βουλιαγμένη επικράτησε εύκολα με 26-6 των Χανίων πέντε ημέρες πριν το μεγάλο ματς στη Βουδαπέστη απέναντι στην Όρβοσι, στον πρώτο ημιτελικό του Euro Cup.

Ένα καλό… ζέσταμα έκανε ο ΝΟ Βουλιαγμένης πέντε ημέρες πριν τον μεγάλο σαββατιάτικο (03/04) αγώνα του στην Βουδαπέστη απέναντι στην Όρβοσι, στον πρώτο ημιτελικό του Euro Cup, επικρατώντας του ΝΟ Χανίων με 26-6 στο κολυμβητήριο του Λαιμού.

Αυτή ήταν η 7η νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια στο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας για τον ΝΟΒ που ήταν κατά πολύ καλύτερος των Κρητικών καθώς προηγήθηκε με 8-0 στην πρώτη περίοδο και 13-2 στο ημίχρονο.

Την Τετάρτη (31/03, 14:00), ο ΝΟ Βουλιαγμένης θα αγωνιστεί κόντρα στον ΟΥΚ Βόλου, ως τυπικά… φιλοξενούμενος στο κολυμβητήριο του Λαιμού (δύο ομάδες συμφώνησαν να δώσουν το παιχνίδι στην Αθήνα, για να αποφύγει την ταλαιπωρία ενός επιπλέον ταξιδιού ο ΝΟΒ), ενώ ο ΝΟ Χανίων θα αντιμετωπίσει στην Νέα Σμύρνη (14.00) τον Πανιώνιο.

Τα οκτάλεπτα: 8-0, 5-2, 7-2, 6-2. Σύνολο: 26-6.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Χρβόγιε Κολιάνιν): Τζωρτζάτος, Μυλωνάκης, Αλαφραγκής 3, Γκιουβέτσης 4, Τρούλος 5, Γούβης, Αφρουδάκης 1, Καλογερόπουλος 1, Χαλυβόπουλος Αρ. 6, Κουρούβανης Ν., Λόζινα 2, Μπάσιτς, Ανδρεάδης, Τσαταλιός 3, Βλάσσης 1.

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ (Ηλίας Μαχαίρας): Κουτρουλάκης, Βολτυράκης, Πολύζος, Αγιωργούσης, Μπατάκης, Γουίλιαμς 2, Χαριτάκης 1, Μπογκντάνοβιτς 2, Κανδανολέων, Σπάχιτς 1, Μαζοκοπάκης, Κουμής, Νικολαΐδης, Πετρόχειλος, Παπαμανωλιουδάκης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ