Εθνικός Πειραιώς – ΑΕΚ 4-7

Εθνικός Πειραιώς – ΑΕΚ 4-7

Μεγάλη νίκη για την ΑΕΚ που επικράτησε με 7-4 του Εθνικού στον Πειραιά για την 8η αγωνιστική της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Πόλο Ανδρών.

Μία πολύ μεγάλη νίκη σημείωσε η ΑΕΚ μέσα στο «Παπαστράτειο» Κολυμβητήριο, με 7-4 επί του Εθνικού Πειραιώς για την 8η αγωνιστική της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Πόλο Ανδρών. Η Ένωση πέτυχε την πρώτη ιστορική εκτός έδρας νίκη της στην κορυφαία κατηγορία της ελληνικής υδατοσφαίρισης.

H AEK μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και κατάφερε να ανοίξει το σκορ με τον Vukcevic (0-1). Οι γηπεδούχοι ανέβασαν ρυθμούς και εκμεταλλευόμενοι τα λάθη του Δικεφάλου στην επίθεση ανέτρεψαν την κατάσταση και πέρασαν μπροστά με 2-1.

Στο δεύτερο οκτάλεπτο, με πολύ όμορφα τελειώματα από Στελλάτο και Κουτσιαλή η ομάδα του Κωνσταντίνου Δάνδολου, άλλαξε εκ νέου τις ισορροπίες και προηγήθηκε με 2-3. Οι «κιτρινόμαυροι» διατήρησαν το προβάδισμά τους έως και 1′ πριν το ημίχρονο (3-4, Vukcevic), με τους «κυανόλευκους» να σκοράρουν και πάλι στα τελευταία δευτερόλεπτα για το 4-4.

Στο τρίτο οκτάλεπτο, τον πρώτο λόγο είχαν οι άμυνες και οι τερματοφύλακες, με τον Κωνσταντίνο Φλέγκα να πραγματοποιεί σπουδαίες επεμβάσεις κάτω από τα δοκάρια. Έτσι, μετά από 4′ στο β’ μέρος, ο Στελλάτος με εντυπωσιακό σουτ έκανε το 4-5, ξεσπώντας σε πανηγυρισμούς. Οι «κιτρινόμαυροι» έβγαλαν νέα άμυνα και στην αμέσως επόμενη επίθεση ήταν η σειρά του Βέκκου να χριστεί σκόρερ για το 4-6, που ήταν και το σκορ που έληξε η περίοδος.

Στο τέταρτο οκτάλεπτο, παρά τις προσπάθειες των Πειραιωτών, οι παίκτες της ΑΕΚ κράτησαν ψηλά την άμυνά τους δυσκολεύοντας τους γηπεδούχους. Ο Κωνσταντίνος Δάνδολος έκανε και τις κατάλληλες αλλαγές όποτε χρειάστηκε με την εστία της ΑΕΚ να μένει ανέπαφη για 2 περιόδους και με γκολ του Σταμέλου, διαμορφώθηκε το τελικό 4-7.

Τα οκτάλεπτα: 2-1, 2-3, 0-2, 0-1.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ (Κουντουδιός): Γαβαλάς, Καραμπάτης Καραβιώτης Τεσάνοβιτς 1, Βαλλιανάτος, Θεοδόσης-Παπαλουκάς, Χονδροκούκης, Πανταζόπουλος 2, Κόχειλας 1, Ρομπόπουλος, Κατσαγούνος, Κωνσταντόπουλος, Μπέλεσης, Μανδαλιός.

ΑΕΚ (Δάνδολος): Φλέγκας, Καζάζης, Σταμέλος 1, Κουτσιαλής 1, Vukcevic 2, Κουλιεράκης, Κουρλιάφτης, Γιαννουρής, Παυλιδάκης, Στελλάτος 2, Βέκκος 1, Μαυρωτάς, Κατσινούλας, Ζώρζος, Παπάκος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ