ΑΕΚ – ΠΑΟΚ 5-8

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ 5-8

Μια μεγάλη και σημαντική εκτός έδρας νίκη πανηγύρισε ο ΠΑΟΚ κόντρα στην ΑΕΚ (8-5) για την 9η αγωνιστική της Α1 Ανδρών.

Ο ΠΑΟΚ αναδείχθηκε νικητής στο πρώτο ντέρμπι δικεφάλων στην ιστορία του πρωταθλήματος της Α1 υδατοσφαίρισης Aνδρών, επικρατώντας με με 8-5 της ΑΕΚ μέσα στην τυπική έδρα της Ένωσης στην Ηλιούπολη, για την 9η αγωνιστική της Α1 Ανδρών.

Η Ένωση πήρε δύο φορές το προβάδισμα με τέρματα των Στελλάτου και Καζάζη και διατήρησε το υπέρ της σκορ για μεγάλη διάρκεια στο πρώτο μέρος, όμως οι φιλοξενούμενοι εν τέλει ισοφάρισαν σε 2-2.

Οι «ασπρόμαυροι» έχοντας σε εξαιρετική μέρα τον τερματοφύλακα του, Ξενοφώντα Σιορδίλη, αλλά και με άμυνα φτιαγμένη από «ατσάλι», κατάφερε να έχει το πάνω χέρι της αναμέτρησης από το δεύτερο οκτάλεπτο, παίρνοντας προβάδισμα 3 τερμάτων (3-6) στην ολοκλήρωση της τρίτης περιόδου.

Στην τελευταία περίοδο οι «κιτρινόμαυροι» μείωσαν δις στα δύο γκολ χάρη σε τέρματα των Βέκκου και Κουτσιαλή (4-6, 5-7), όμως στάθηκαν άτυχοι όταν τα σουτ των Καζάζη και Κουτσιαλή σταμάτησαν στο δοκάρι και ο Δικέφαλος του βορρά απέδρασε με το διπλό (5-8).

Με αυτή τη νίκη ο ΠΑΟΚ έφτασε στους 13 βαθμούς, παραμένει στην πρώτη εξάδα και συνεχίζει την προσπάθεια του για τα πλέι οφ, ενώ η ΑΕΚ παραμένει 11η με 8 βαθμούς.

Οκτάλεπτα: 2-2, 0-2, 1-2, 2-2.

AEK (Κωνσταντίνος Δάνδολος): Φλέγκας, Καζάζης 1, Σταμέλος, Κουτσιαλής 1, Βούξεβιτς, Κουλιεράκης, Κουρλιάφτης, Γιαννουρής, Βλατάκης, Στελλάτος 2, Βέκκος 1, Μαυρωτάς, Κατσινούλας, Ζώρζος, Παπάκος Κ.

ΠΑΟΚ (Θοδωρής Χατζηθεοδώρου): Σιορδίλης, Νάνος 1, Ραντόγεβιτς, Προσινικλής Ν., Μαρινάγης 1, Κεχαλάρης, Γιαννόπουλος 2, Σγουρίδης, Παπάκος Ι. 2, Προσινικλής Π. 1, Ράντονιτς 1, Ιωσήφ, Μανθογιάννης, Λαλιάς, Κουτσαντάς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ