Ισοπαλία 14-14 ο ΝΟ Χανίων με τον ΠΑΟΚ

Ισοπαλία 14-14 ο ΝΟ Χανίων με τον ΠΑΟΚ

Χανιώτες και «ασπρόμαυροι» έπαιξαν ένα εξαιρετικό παιχνίδι στο κολυμβητήριο της κρητικής πόλης.

Συναρπαστικός σε εξέλιξη, με ανατροπές και με συγκλονιστικό φινάλε ήταν ο αγώνας στο κολυμβητήριο Χανίων, στην Κρήτη, για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Α1 Ανδρών, ανάμεσα στον τοπικό ΝΟΧ και τον ΠΑΟΚ, που έληξε τελικά ισόπαλος 14-14, το βράδυ της Παρασκευής 9/4 (οι υπόλοιποι αγώνες της αγωνιστικής γίνονται αύριο Σάββατο 10/4 και την Κυριακή 11/4). Ο Δικέφαλος του Βορρά, με τον βαθμό αυτό, παραμένει στο κυνήγι των πλέι οφ, ενώ ο ΝΟ Χανίων έχασε έδαφος.

Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε με 4-1, οι Χανιώτες στη συνέχεια, όμως, ισορρόπησαν, μέιωσαν στο γκολ και λίγο πριν από το φινάλε ισοφάρισαν με Μπογκντάνοβιτς (13-13) και προηγήθηκαν με Χαριτάκη 14-13 (1.01). Στα 50 δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη, όμως, ο κορυφαίος του ΠΑΟΚ Γρηγόρης Γιαννόπουλος (5 γκολ συνολικά, όσα και ο Ραντόγεβιτς) ισοφάρισε στο τελικό 14-14.

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ – ΠΑΟΚ 14-14

Οκτάλεπτα: 4-5, 3-3, 4-2, 3-4.

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ (Ηλίας Μαχαίρας): Λεβεντάκης, Βολτυράκης, Σαρτζετάκης, Πολύζος, Αγιωργούσης 1, Μπατάκης 3, Γουίλιαμς 3, Χαριτάκης 3, Μπογκτάνοβιτς 3, Αποστολάλης, Νικολαΐδης, Μαζοκοπάκης 1, Κουμής, Σπασιτς, Παπαμανωλιουδάκης.

ΠΑΟΚ (Θοδωρής Χ;τζηθεοδώρου): Σιορδίλης, Νάνος, Ραντόγεβιτς 5, Προσινικλής, Μαρινάγης, Κεχαλάρης, Γιαννόπουλος 5, Σγουρίδης, Παπάκος 3, Προσινικλής Π., Ράντονιτς 1, Μανθογιάννης.

Διατητές: Μοίραλης, Μπουδραμής

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ