Προβάδισμα για τα πλέι οφ ο ΠΑΟΚ, 8-7 τον Πανιώνιο

Προβάδισμα για τα πλέι οφ ο ΠΑΟΚ, 8-7 τον Πανιώνιο

Φαβορί για την είσοδο του στην εξάδα έγινε ο Δικέφαλος του Βορρά.

Συναρπαστικός αγώνας με όλα τα χαρακτηριστικά του ντέρμπι έγινε στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο στη Θεσσαλονίκη, ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Πανιώνιο, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών, κάτι που αναμενόταν, αφού θα έκρινε σε μεγάλο βαθμό την 6η θέση και την είσοδο στα πλέι οφ.

Ο Δικέφαλος του Βορρά, με ένα γκολ του Νίκολα Ράντονιτς σε παίκτη παραπάνω, στο 1.36 πριν από το τέλος (είχε ισοφαρίσιε λίγο νωρίτερα ο Μπραϊμης), κατάφερε να κερδίσει με 8-7 και να πάρει προβάδισμα για τη συμμετοχή στην τελική φάση του πρωταθλήματος.

Ο ΠΑΟΚ έφθασε τους 17 βαθμούς και είναι 6ος, ενώ ο Πανιώνιος έμεινε στους 15. Πλέον, όλα θα κριθούν την τελευταία (13η) αγωνιστική της κανονικής περιόδου όπου ο Πανιώνιος υποδέχεται τον ΑΝΟΓ, ενώ ο ΠΑΟΚ φιλοξενείται από τον Υδραϊκό.

ΠΑΟΚ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 8-7

Οκτάλεπτα: 1-2, 3-1, 2-1, 2-3.

ΠΑΟΚ (Θοδωρής Χατζηθεοδώρου): Σιορδίλης, Σαρησάββας, Ραντόγεβιτς 1, Προσινικλής Ν., Μαρινάγης, Κεχαλάρης, Γιαννόπουλος 1, Σγουρίδης 2, Παπάκος 3, Προσινικλής Π., Ράντονιτς 1, Νάνος, Μανθογιάννης, Κουτσαντάς, Νικολαΐδης.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Δήμου): Σαλτερής, Μπουζαλάς, Σπούνερ, Μπραΐμης 2, Γαβαλάς, Καλαϊτζής 1, Ζουρίδης, Αλεξίου, Δήμου 2, Μπάρακατ 1, Καπετανάκης 1, Λιμαράκης, Μοσχοβέλης, Κούκουνας.

Διαιτητές: Αχλαδιώτης, Κυράκης Κ.

Αλυτάρχης: Γιάννης Ελευθεριάδης

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ