Ολυμπιακός : Με ΝΟ Χίου, Φάληρο και μετά αναχωρεί για Ιταλία

Ολυμπιακός : Με ΝΟ Χίου, Φάληρο και μετά αναχωρεί για Ιταλία

Οι Ερυθρόλευκοι την Παρασκευή θα παίξουν με τον ΝΟ Χίου και το Σάββατο με το Φάληρο για την 12η και 13η αγωνιστική της Α1 και την Κυριακή θα ταξιδέψουν στην Ιταλία για τα ματς του Champions League.

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού, συνεχίζονται με δυο αναμετρήσεις στο Παπαστράτειο την Παρασκευή (16/4) και το Σάββατο (17/4) για το πρωτάθλημα και την Κυριακή (18/4) η «ερυθρόλευκη» αποστολή θα αναχωρήσει για την Ιταλία ενόψει του Γ’ Γύρου της φάσης των ομίλων του Champions League.

Oι νταμπλούχοι θα αντιμετωπίσουν την Παρασκευή (16/4, 19:30) στο Παπαστράτειο το ΝΟ Χίου ως τυπικά φιλοξενούμενοι για τη 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος και το Σάββατο (17/4, 14:00) θα υποδεχτούν τον ΑΟΠ Φαλήρου για την 13η αγωνιστική.

Την Κυριακή ο Ολυμπιακός θα ταξιδέψει για την Όστια της Ιταλίας ενόψει των τριών αγώνων του Γ’ Γύρου του Champions League, όπου θα αντιμετωπίσει κατά σειρά τις Γιουγκ (19/4), Προ Ρέκο (20/4) και Μαρσέιγ (21/4), με στόχο την εξασφάλιση της πρόκρισης στο Final 8.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ