Η… Σπαντάου στέλνει τον Ολυμπιακό στο Final 8

Η… Σπαντάου στέλνει τον Ολυμπιακό στο Final 8

Η Σπαντάου αποσύρθηκε από τη συνέχεια του Champions League λόγω covid-19 και ο Ολυμπιακός βρίσκεται ουσιαστικά ήδη στο Final 8.

Χωρίς τη συμμετοχή της Σπαντάου θα διεξαχθούν οι τρεις τελευταίες αγωνιστικές του Α΄ Ομίλου στο Champions League υδατοσφαίρισης.

Ο σύλλογος του Βερολίνου ενημέρωσε επίσημα τη LEN ότι δεν είναι σε θέση να μεταβεί στη Ρώμη για να αγωνιστεί στο τρίτο «παράθυρο» της διοργάνωσης, λόγω της εμφάνισης κρουσμάτων κορωνοϊού. Έτσι η γερμανική ομάδα θα χάσει με 10-0 άνευ αγώνος τα ματς που επρόκειτο να δώσει στην Όστια με την Προ Ρέκο, τη Μαρσέιγ και την Ορτίτζια.

Η εξέλιξη αυτή ουσιαστικά επισφραγίζει την πρόκριση του Ολυμπιακού στο final-8 του Βελιγραδίου, παρότι οι «ερυθρόλευκοι» έχουν δώσει στα προηγούμενα «παράθυρα» και τα δύο παιχνίδια τους με τη Σπαντάου.

Για να μείνουν οι πρωταθλητές Ελλάδας εκτός της προνομιούχου τετράδας του ομίλου θα πρέπει να μην πάρουν πάνω από ένα βαθμό στα τρία ματς που θα δώσουν στη Ρώμη (Δευτέρα 19/4 με Γιουγκ Ντουμπρόβνικ, Τρίτη 20/4 με Προ Ρέκο και Τετάρτη 21/4 με Μαρσέιγ) και παράλληλα η ουραγός Ορτίζια να πετύχει δύο νίκες (παίρνει άκοπα τους τρεις βαθμούς από το παιχνίδι με τη Σπαντάου), ώστε να τους ξεπεράσει.

Με δεδομένο ότι η ιταλική ομάδα έχει μόλις μία νίκη σε επτά ματς και της απομένει ένας αγώνας με την πολύ ισχυρή Γιουγκ Ντουμπρόβνικ, ο συνδυασμός που αφήνει τον Ολυμπιακό εκτός τελικής φάσης είναι απίθανος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ