Χανιά – Περιστέρι 2-8

Χανιά – Περιστέρι 2-8

Εύκολη νίκη για τον ΓΣ Περιστερίου που επικράτησε με 8-2 του ΝΟ Χανίων και κλείδωσε την τέταρτη θέση.

Επέστρεψε στις νίκες ο ΓΣ Περιστερίου, που επικράτησε με 8-2 του ΝΟ Χανίων, ως τυπικά φιλοξενούμενος στο κολυμβητήριο της Χωράφας, στο ματς που έγινε την Παρασκευή (16/4) το απόγευμα και άνοιξε την αυλαία της 13ης και τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών.

Με τη νίκη αυτή η νεοφώτιστη στην κατηγορία ομάδα του Περιστερίου οριστικοποίησε την κατάκτηση της 4ης θέσης (25 β.) στην κανονική περίοδο (ό,τι κι αν γίνει στα άλλα παιχνίδια), που της δίνει πλεονέκτημα έδρας (και νίκης) στην πρώτη φάση των πλέι οφ κόντρα στον 5ο Υδραϊκό (ηττήθηκε στο εξ´ αναβολής ματς από τον ΝΟ Βουλιαγμένης).

Σε ένα ματς που ο ΓΣΠ έδωσε περισσότερη προσοχή στην άμυνα, βρήκε λύσεις επιθετικές από τα μέσα του δεύτερου οκταλέπτου και έχτισε τη διαφορά υπέρ του.

Οκτάλεπτα: 1-1, 0-2, 0-2, 1-3.

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ (Ηλίας Μαχαίρας): Λεβεντάκης, Βολτυράκης, Νικολαΐδης 1, Πολύζος, Αγιωργούσης, Μπατάκης, Γουίλιαμς, Χαριτάκης, Μπογκντάνοβιτς 1, Αποστολάκης, Σπάχιτς, Μαζοκοπάκης, Κουτρουλάκης, Κανδανολέων, Παπαμανωλιουδάκης.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Κώστας Λούδης): Καραμπέτσος, Παπανικολάου, Λαδάς 2, Φάρμερ 1, Γερακούδης 2, Κουκουμάκης, Σκαρπέλης, Καρούντζος, Μιρόνοφ, Κλήμος 2, Τζώρτζης, Αγκόρτσας 1, Αϊβαλιώτης, Γιαννόπουλος Αν., Μπιτσάκος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ