Ρέθυμνο – Ολυμπιακός 3-23

Ρέθυμνο – Ολυμπιακός 3-23

Εύκολο έργο είχε ο Ολυμπιακός κόντρα στο Ρέθυμνο αφού επικράτησε με 23-3 και έκανε το 11 στα 11 στο πρωτάθλημα.

Την 11η νίκη της σε ισάριθμα παιχνίδια σημείωσε η γυναικεία ομάδα υδατοσφαίρισης του Ολυμπιακού επικρατώντας με 23–3 του Ρεθύμνου σε ένα παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α κατηγορίας προκειμένου να διευκολυνθεί στις μετακινήσεις της η ομάδα της Κρήτης.

Ο αγώνας έγινε στο Εθνικό κολυμβητήριο του Πειραιά το μεσημέρι του Σαββάτου (17/4). Οι παίκτριες του Χάρη Παυλίδη είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν σε ένα ακόμη παιχνίδι τις δυνατότητες μιας αξιοπρεπούς παρουσίας του Ολυμπιακού στο φάιναλ φορ της Ευρωλίγκα που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Απριλίου και 1 Μαΐου στην Βουδαπέστη, εκεί όπου ο πρωταθλητής Ελλάδας θα κληθεί στον ημιτελικό να αντιμετωπίσει την ουγγρική Ουίπεστ. Από την ομάδα της Βουδαπέστης απουσίασε σήμερα η τερματοφύλακας Χρυσή Διαμαντοπούλου.

Οι δύο ομάδες θα δώσουν αγώνες και αύριο Κυριακή 18 Απριλίου. Ο Ολυμπιακός θα φιλοξενήσει στον Πειραιά την ΝΕ Πατρών και το Ρέθυμνο θα φιλοξενηθεί στην Βουλιαγμένη από την τοπική ομάδα στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της διοργάνωσης.

Τα οκτάλεπτα: 0-6, 1-7, 2-5, 0-5.

ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΗΣ (προπονητής Βασίλης Κουνδουράκης): Καραγιάννη, Μαλλιαρού, Νύκταρη, Κυριακάκη 2, Γαβαλά, Τσιουγκρή, Φραγγελάκη, Λαμπαθάκη, Λιμπιτάκη, Χρυσοβέργη, Παναγιωτάκη 1.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (προπονητής Χάρης Παυλίδης): Σταματοπούλου, Ελευθερία Πλευρίτου 3, Μπενέκου, Ελευθεριάδου 2, Κανετίδου 1, Αβραμίδου 1, Σιούτη 1, Μαργαρίτα Πλευρίτου 3, Χαλδαίου 3, Βασιλική Πλευρίτου 2, Τσουκαλα 1, Μυριοκεφαλιτάκη 3, Δουρέκα, Τορνάρου 1, Τριχά 2.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ