ΑΕΚ – ΝΟ Λάρισας 10-9

ΑΕΚ – ΝΟ Λάρισας 10-9

Την επιστροφή της στις νίκες πραγματοποίησε η ΑΕΚ που επικράτησε της Λάρισας (10-9) σε ένα φοβερό παιχνίδι.

Ένα γκολ της Μαστρόκαλου 2.52 πριν την λήξη έκρινε τον αγώνα της ΑΕΚ με τον ΝΟ Λάρισας που έγινε το μεσημέρι της Κυριακής 18 Απριλίου στο δημοτικό κολυμβητήριο της Ηλιούπολης σε μια συνάντηση στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α κατηγορίας υδατοσφαίρισης γυναικών. Η ΑΕΚ κέρδισε με 10-9 σε μια συνάντηση με πολλές συγκινήσεις.

Το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο και συγκλονιστικό σε εξέλιξη. Η Λάρισα είχε από την αρχή του αγώνα ένα ισχνό προβάδισμα. Στην τελευταία περίοδο η εξέλιξη ήταν συναρπαστική. Η Λάρισα προηγήθηκε με 9-7 πέντε λεπτά πριν την λήξη. Η νεοφώτιστη ΑΕΚ πέτυχε τρία γκολ στα τελευταία λεπτά και πήρε την νίκη.

Στο παιχνίδι αυτό καθώς και στην συνάντηση Πανιώνιου – Εθνικού 8-5 αποδείχθηκε ότι στον δεύτερο γύρο θα γίνουν πολλά αμφίρροπα παιχνίδια που μόνο οφέλη μπορούν να προσφέρουν στον χώρο.

Με την νίκη αυτή η ΑΕΚ έφθασε στους 14 βαθμούς και «μοιράζεται» την 6η θέση με τον Πανιώνιο. Η Λάρισα θα είναι εξαιρετικά ανταγωνιστική στην συνέχεια της διοργάνωσης.

Τα οκτάλεπτα: 1-2, 3-3, 3-3, 3-1

ΑΕΚ (Κική Λιόση): Τσουρή, Δρένιου, Α. Λούδη 4, Ε. Λούδη 1, Πατερου, Μαστρόκαλου 1, Μπενέκου, Στρατιδάκη 1, Ζοφώλη 2, Μπαλωμενάκη 1, Παντελίδου, Γροζοπούλου, Λαβί, Δανέζη, Αηδονοπούλου.

ΝΟ ΛΑΡΙΣΑΣ (Γιάννης Θεοχάρης): Καζάνα, Κόκκινου, Τουλουμτζίδου, Τζελέπη 1, Μ. Καρυπίδου 3, Μάστορη, Κολτσίδα, Πετάση, Μανιάτη, Χασιώτη, Κλάπερτον 1, Ζοφώλη, Η. Καρυπίδου 4.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ