Βλάχος: «Οι προσπάθειες μας απέδωσαν καρπούς»

Βλάχος: «Οι προσπάθειες μας απέδωσαν καρπούς»

Ο προπονητής της ομάδας πόλο ανδρών του Ολυμπιακού, Θοδωρής Βλάχος, μίλησε για την πρόκριση των Πειραιωτών στο Final 8 του Champions League.

Με την πρόκριση στο Final 8 του Champions League στις αποσκευές της επέστρεψε στην Αθήνα από την Οστια της Ιταλίας η ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού.

Οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου σφράγισαν το εισιτήριο τους για την τελική φάση της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης στο πόλο και στις αρχές Ιουνίου (3-5/6), θα τα δώσουν όλα για να γράψουν μια ακόμα χρυσή σελίδα στην ιστορία του πειραϊκού συλλόγου.

Ο προπονητής της ομάδας πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού, Θοδωρής Βλάχος, κατά την επιστροφή της αποστολής από την Όστια μίλησε για την πρόκριση των Πειραιωτών στο Final 4.

«Επιστρέψαμε από την Ιταλία έχοντας εξασφαλίσει την πρόκριση στο Final 8.  Η πορεία μας για την επίτευξη αυτού του στόχου δεν ήταν εύκολη και κληθήκαμε να ξεπεράσουμε πολλές δυσκολίες στη διάρκεια αυτής της σεζόν. Λόγω της ιδιαιτερότητας της χρονιάς, αναγκαστήκαμε να μειώσουμε το μπάτζετ και δημιουργήσαμε μια νέα ομάδα,  ωστόσο οι  προσπάθειες μας απέδωσαν καρπούς αφού για 5η διαδοχική χρονιά θα δώσουμε το παρών στην τελική φάση του Champions League.

Ο Ολυμπιακός έχει πετύχει πολύ σπουδαία πράγματα στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια και είναι σημαντικό το γεγονός ότι και φέτος θα είμαστε παρών στο μεγάλο ευρωπαϊκό ραντεβού. Οι επιτυχίες και η συνέπεια που έχει δείξει η ομάδα μας την καθιστούν την πιο επιτυχημένη την τελευταία πενταετία στο ευρωπαϊκό πόλο.

Από κει και πέρα θα ήθελα να αναφερθώ στα μεταγραφικά σενάρια που βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Θέλω να διευκρινίσω σαν προπονητής της ομάδας, ότι η προσοχή μας αυτή την περίοδο είναι στραμμένη στη διεκδίκηση των εγχώριων τίτλων και στη παρουσία μας στο Final 8.  Είναι δεδομένο ότι η διοίκηση φροντίζει και για την επόμενη ημέρα αλλά η όποια δραστηριότητα μας βρίσκεται σε επίπεδο διερευνητικών επαφών. Ο Ολυμπιακός είναι από τις κορυφαίες ομάδες στην Ευρώπη  και αποτελεί ιδανική επιλογή για οποιονδήποτε αθλητή,  επομένως είναι λογικό να τον εμπλέκουν σε μεταγραφικές υποθέσεις.  Είμαι σίγουρος ότι όπως πάντα η διοίκηση θα κάνει το καλύτερο δυνατό για τη δημιουργία μιας ισχυρής ομάδας, αλλά κάθε πράγμα στον καιρό του!»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ