Διαμαντοπούλου: «Η ομάδα έχει πολύ μέλλον και θα συνεχίσει να πρωταγωνιστεί»

Διαμαντοπούλου: «Η ομάδα έχει πολύ μέλλον και θα συνεχίσει να πρωταγωνιστεί»

Η Χρυσή Διαμαντοπούλου μίλησε για την κατάκτηση της Euroleague και επισήμανε ότι αυτή η ομάδα έχει πολύ μέλλον και θα συνεχίσει να πρωταγωνιστεί.

Η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου επικράτησε στον τελικό του Final 4 της Euroleague με 7-6 της Ντουναϊσβάρος και κατέκτησε το βαρύτιμο τρόπαιο.

Μια σπουδαία επιτυχία για τα κορίτσια του Ολυμπιακού, με την Χρυσή Διαμαντοπούλου να μιλάει για την κατάκτηση του ευρωπαϊκού και να τονίζει ότι αυτή η ομάδα έχει πολύ μέλλον μπροστά της και θα συνεχίσει να πρωταγωνιστεί και τα επόμενα χρόνια.

«Εννοείται ότι αυτό το ευρωπαϊκό έχει μια ιδιαίτερη γεύση. Δεν μπορώ να πω ότι δεν το πιστέψαμε και δεν το περιμέναμε. Ήταν κάτι το οποίο ήρθε σε καιρούς πολύ δύσκολους και όλες οι συνθήκες ήταν δύσκολες. Παρ’ όλα αυτά η χημεία της ομάδας ήταν ικανή για να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες.

Τα καταφέραμε και επιστρέψαμε στην κορυφή της Ευρώπης. Και στα δυο παιχνίδια τα κορίτσια έβγαλαν πολλά μπλοκ η άμυνα μπροστά ήταν εξαιρετική για αυτό δεχθήκαμε μόλις έξι γκολ που είναι πολύ λίγα για τελικό. Η ομάδα αυτή έχει πάρα πολύ μέλλον και σίγουρα θα συνεχίσει να πρωταγωνιστεί τα επόμενα χρόνια. Θα χτίσουμε κάτι πολύ όμορφο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ