Παυλίδης: «Το πιο δύσκολο, αλλά και πιο γλυκό ευρωπαϊκό κύπελλο που έχουμε κατακτήσει»

Παυλίδης: «Το πιο δύσκολο, αλλά και πιο γλυκό ευρωπαϊκό κύπελλο που έχουμε κατακτήσει»

Ο Χάρης Παυλίδης μίλησε για τον θρίαμβο του Ολυμπιακού στη Βουδαπέστη ενώ έστειλε μήνυμα για ακόμη περισσότερες επιτυχίες στο μέλλον.

Περήφανος για την ομάδα του αλλά και πεπεισμένος ότι στο μέλλον θα έρθουν κι άλλες επιτυχίες παρουσιάστηκε κατά την άφιξη του Ολυμπιακού στην Ελλάδα ο Χάρης Παυλίδης. Ο προπονητής της γυναικείας ομάδες πόλο των «ερυθρόλευκων» εξέφρασε παράλληλα το παράπονό του για το γεγονός ότι δεν υπάρχει κολυμβητήριο για τον Ολυμπιακό ενώ ευχαρίστησε τον Βαγγέλη Μαρινάκη για την κάλυψη του Final 4.

Όσα είπε ο Παυλίδης:

«Ήταν το πιο δύσκολο, αλλά και πιο γλυκό ευρωπαϊκό κύπελλο που έχουμε κατακτήσει. Παίξαμε στον τελικό περισσότερο με την ψυχή μας, παρά με το μυαλό μας. Είχαμε καλή αμυντική προσήλωση.

Θέλω να πω ένα ευχαριστώ στον κ. Μαρινάκη για τη μετάδοση του τελικού. Μας γέμισε μεγάλη χαρά το γεγονός αυτό. Τον πρόεδρο μας, τον κ. Κουντούρη που δήλωσε τον σύλλογο στην Ευρώπη και μας έδωσε το δικαίωμα να πάμε σε ένα Final-4 και να μπορέσουμε να κερδίσουμε το Κύπελλο. Φυσικά, θέλω να ευχαριστήσω τον ανώνυμο φίλαθλο του Ολυμπιακού που με το υστέρημά του βοηθάει τα ερασιτεχνικά τμήματα.

Τα επόμενα χρόνια, ο Ολυμπιακός θα φτάσει σε νούμερα του Κυπέλλου Πρωταθλητριών που δεν θα τα πιστεύετε! Θα φτάσουμε να κερδίζουμε ένα κάθε δύο χρόνια. Θα είμαστε συνέχεια στους τελικούς, όπως και τώρα. Δώστε πίστωση χρόνου γιατί τα θαύματα δεν γίνονται κάθε ημέρα.

Κάθε φορά λέμε τα ίδια, για το κολυμβητήριο. Έχει κουράσει. Εγώ δεν πιστεύω πώς θα γίνει κολυμβητήριο στον Ολυμπιακό. Το εκμεταλλεύεται ο καθένας. Από το 2014 που ήρθαμε εδώ με το LEN Trophy μας είπαν πώς το επόμενο πρότζεκτ είναι το κολυμβητήριο του Ολυμπιακού. Μακάρι να βγω ψεύτης, γιατί ένα κολυμβητήριο θα αλλάξει το ρου της ιστορίας του συλλόγου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ