Ολυμπιακός – ΑΕΚ 18-5

Ολυμπιακός – ΑΕΚ 18-5

Η γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού επέστρεψε στις εγχώριες διοργανώσεις μετά την κατάκτηση της Euroleague, πραγματοποίησε εντυπωσιακή εμφάνιση και διέλυσε την ΑΕΚ με 18-5 για την 16η αγωνιστική της Α1 Γυναικών.

Μετά την θριαμβευτική κατάκτηση της Euroleague, η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού επέστρεψε στις εγχώριες διοργανώσεις και διέλυσε με 18-5 την ΑΕΚ στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Α1 Γυναικών.

Οι παίκτριες του Χάρη Παυλίδη δεν αντιμετώπισαν καμία δυσκολία απέναντι στην «Ένωση» και έφτασαν τις 15 νίκες σε 15 αγώνες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν την έναρξη του ματς, οι αθλήτριες της ΑΕΚ, έδωσαν από ένα κίτρινο τριαντάφυλλο στις «ερυθρόλευκες» για την κατάκτηση του ευρωπαϊκού στη Βουδαπέστη.

Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με 5-1 στην πρώτη περίοδο και 7-2 στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, καθαρίζοντας έτσι ουσιαστικά την υπόθεση νίκη. Στη συνέχεια οι «ερυθρόλευκες» διατήρησαν τα ηνία του αγώνα και έφτασαν άνετα στη νίκη με 18-5.

Την Πέμπτη (6/5) ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τον ΝΟ Λάρισας στο Παπαστράτειο για την 18η αγωνιστική, ενώ το Σάββατο (8/5) ακολουθεί η αναμέτρηση με το Νηρέα Χαλανδρίου για την 17η αγωνιστική.

Τα οκτάλεπτα: 5-1, 2-1, 5-2, 6-1

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ