Βάζουν… φωτιά οι Σέρβοι: «Στην Αθήνα ο Φιλίποβιτς για τον Ολυμπιακό»

Βάζουν… φωτιά οι Σέρβοι: «Στην Αθήνα ο Φιλίποβιτς για τον Ολυμπιακό»

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο αριστερόχειρας Σέρβος, Φίλιπ Φιλίποβιτς, βρίσκεται στην Ελλάδα για να υπογράψει στον Ολυμπιακό!

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα στη Σερβία για τον Ολυμπιακό και τον Φίλιπ Φιλίποβιτς, με τους συμπατριώτες του 33χρονου αριστερόχειρα να γράφουν ότι ο έμπειρος άσος ήρθε στην Αθήνα για να υπογράψει στους Πειραιώτες.

Ο Φίλιπ Φιλίποβιτς φέτος παίζει στην Σόλνοκ, ενώ στο παρελθόν είχε αγωνιστεί μεταξύ άλλων στην Προ Ρέκο. Είναι ένας από τους καλύτερους πολίστες στον κόσμο, είναι διεθνής με τη Σερβία και το 2016 είχε κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο Ντε Τζανέιρο.

Μάλιστα, είχε κάνει σπουδαίο τουρνουά και είχε κατακτήσει τον τίτλο του MVP. Αξίζει να σημειώσουμε ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που γράφουν στη Σερβία για τον 33χρονο και τον Ολυμπιακό. Δημοσιεύματα υπήρχαν και στις αρχές Απριλίου, όταν οι συμπατριώτες του ανέφεραν ότι οι Ερυθρόλευκοι είχαν κάνει πρόταση στον Φιλίποβιτς και περίμεναν την απάντησή του.

Σήμερα, οι Σέρβοι επέστρεψαν με νέα ρεπορτάζ, σύμφωνα με τα οποία ο έμπειρος άσος ταξίδεψε στην Αθήνα για να υπογράψει στον Ολυμπιακό, ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν. Μάλιστα, ξεκαθαρίζουν ότι δεν πρόκειται για ταξίδι αναψυχής, καθώς η Σόλνοκ μεσοβδόμαδα έχει παιχνίδι.

Εάν ο Ολυμπιακός καταφέρει και κάνει δικό του τον 33χρονο άσο θα προκαλέσει… σεισμό στο ευρωπαϊκό πόλο και θα βάλει στο ρόστερ του έναν σπουδαίο πολίστα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ