«Βύθισε» τον Πανιώνιο ο Ολυμπιακός με 17-2

«Βύθισε» τον Πανιώνιο ο Ολυμπιακός με 17-2

Καμία δυσκολία δεν συνάντησαν οι «ερυθρόλευκες» για τη 17η συνεχόμενη νίκη τους.

Χωρίς να αντιμετωπίσει δυσκολίες, όπως αναμενόταν, ο πρωταθλητής Ευρώπης Ολυμπιακός επικράτησε του Πανιωνίου με 17-2 σε έναν εξ αναβολής αγώνα της 14ης αγωνιστικής που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 10 Μαΐου στη Νέα Σμύρνη.

Ήταν η 17η νίκη του Ολυμπιακού σε ισάριθμα παιχνίδια. Στον τελευταίο αγώνα της κανονικής περιόδου που θα γίνει την Πέμπτη 13 Μαΐου στον Πειραιά απέναντι στην Βουλιαγμένη οι παίκτριες του Χάρη Παυλίδη θα προσπαθήσουν να διατηρήσουν το αήττητο και την πρώτη θέση στην βαθμολογία που θα τους δώσει το δικαίωμα να έχουν πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφφ που θα ακολουθήσουν.

Ο Πανιώνιος θα προσπαθήσει στο τελευταίο παιχνίδι που θα γίνει την Τετάρτη 12 Μαΐου απέναντι στον Νηρέα Χαλανδρίου να νικήσει και να τερματίσει στην 6η θέση της τελικής κατάταξης.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2-17

Τα οκτάλεπτα: 0-4, 0-6, 1-3, 1-4.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (προπονητής Τάσος Παπαναστασίου): Τζουρκα, Σαφέτη 1, Πουστινίκοβα, Αποστολίδου, Κούβδου, Λαζάρου, Πετεινάτου, Μαλλιαρού, Δ. Παπαναστασιου 1, Δουρέκα, Α. Παπαναστασιου, Ζερβού, Ξανθοπούλου, Μήτσου, Βαζαίου.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (προπονητής Χάρης Παυλίδης): Σταματοπούλου, Ελευθερία Πλευρίτου 2, Μπενέκου 2, Ελευθεριάδου 2, Κανετίδου 1, Αβραμίδου 2, Σιούτη 3, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Χαλδαίου 2, Βασιλική Πλευρίτου, Μυριοκεφαλιτάκη 3, Δουρέκα, Τορνάρου, Τριχά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ