«Βόμβα» με Ράντοβιτς ο Ολυμπιακός

«Βόμβα» με Ράντοβιτς ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός παλεύει για να κάνει δικό του τον Μαυροβούνιο αριστερόχειρα Τζούρο Ράντοβιτς. Έναν από τους καλύτερους πολίστες στην ηλικία του στην Ευρώπη.

Η ομάδα πόλο των ανδρών του Ολυμπιακού πριν από λίγες ημέρες κατέκτησε το πρωτάθλημα Ελλάδος, στους τελικούς όπου αντιμετώπισε τη Βουλιαγμένη, επικρατώντας 3-1 στις νίκες και κλείνοντας με τον καλύτερο τρόπο μια δύσκολη σεζόν.

Οι «ερυθρόλευκοι» όμως δεν σταματούν να δουλεύουν και έχουν ξεκινήσει ήδη τον σχεδιασμό της νέας σεζόν, προκειμένου να ενισχυθεί το ρόστερ τους και να ανέβει επίπεδο ακόμα περισσότερο.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού έχουν βάλει ψηλά τον πήχη και ένας από τους παίκτες που βρίσκεται σε περίοπτη θέση στη μεταγραφική λίστα των Πειραιωτών είναι ο αριστερόχειρας Μαυροβούνιος, Τζούρο Ράντοβιτς. Πρόκειται για έναν εξαιρετικό παίκτη, 22 ετών, που τη φετινή χρονιά κατέκτησε το πρωτάθλημα στη χώρα του με τη Γιαντράν Χέρτζεκ Νόβι, ενώ αποτελεί και βασικό στέλεχος της Εθνικής Μαυροβουνίου.Ο Ράντοβιτς ήταν μέλος του Μαυροβουνίου όταν πήρε το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Βουδαπέστης το 2020 ενώ με την Γιαντράν έχει 6 πρωταθλήματα.

Ο Ολυμπιακός φέρεται να έχει προσεγγίσει τον Τζούρο Ράντοβιτς και σύμφωνα με πληροφορίες οι συζητήσεις των δύο πλευρών βρίσκονται σε προχωρημένο επίπεδο. Ακόμα, δεν υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στον 22χρονο και τους Πειραιώτες, αλλά η περίπτωσή του βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο.

Εάν ολοκληρωθούν οι συζητήσεις και ο Ολυμπιακός καταφέρει να κάνει δικό του τον Μαυροβούνιο αριστερόχειρα, θα προσθέσει στο ρόστερ του έναν εξαιρετικό πολίστα. Έναν πολύ ποιοτικό παίκτη, που θεωρείται ως ένας από τους καλύτερους στην ηλικία του στην Ευρώπη. Όλα θα ξεκαθαρίσουν το επόμενο διάστημα, με τους Πειραιώτες να έχουν θέσει πολύ ψηλά τον μεταγραφικό πήχη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ