Δίχως απρόοπτα στο Αννόβερο ο Ολυμπιακός

Δίχως απρόοπτα στο Αννόβερο ο Ολυμπιακός

Πάνοπλος χωρίς αγωνιστικά προβλήματα θα βρεθεί σήμερα στη Γερμανία η ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού, ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με το Αννόβερο, για την 9η αγωνιστική του Champions League. Οι ερυθρόλευκοι θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες, έπειτα από την ήττα στο προηγούμενο παιχνίδι από τη Γιουγκ Ντουμπρόβνικ, και να παραμείνουν στην κορυφή του Α΄ ομίλου. […]

Πάνοπλος χωρίς αγωνιστικά προβλήματα θα βρεθεί σήμερα στη Γερμανία η ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού, ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με το Αννόβερο, για την 9η αγωνιστική του Champions League. Οι ερυθρόλευκοι θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες, έπειτα από την ήττα στο προηγούμενο παιχνίδι από τη Γιουγκ Ντουμπρόβνικ, και να παραμείνουν στην κορυφή του Α΄ ομίλου.

Ο προπονητής των Πειραιωτών, Θοδωρής Βλάχος συμπεριέλαβε στην αποστολή 14 παίκτες, εκ των οποίων θα αποκλειστεί ένας από τη 13άδα του αγώνα. Στη διάθεσή του θα βρίσκονται οι Γιόζιπ Πάβιτς, Μανώλης Μυλωνάκης, Βαγγέλης Δελακάς, Κωνσταντίνος Γεννηδουνιάς, Γιάννης Φουντούλης, Άντρο Μπούσλιε, Γιώργος Δερβίσης, Αλέξανδρος Γούνας, Κωνσταντίνος Μουρίκης, Πάουλο Ομπράντοβιτς, Στέφανος Γαλανόπουλος, Στέλιος Αργυρόπουλος, Μανώλης Πρέκας και Δημήτρης Νικολαΐδης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ