Τρελαίνει την Ευρώπη ο Ολυμπιακός: «Πάει για το μπαμ με Μπίγιατς»

Τρελαίνει την Ευρώπη ο Ολυμπιακός: «Πάει για το μπαμ με Μπίγιατς»

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα στο εξωτερικό, ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον καλύτερο τερματοφύλακα στον κόσμο, Μάρκο Μπίγιατς.

Μετά την απόκτηση του Φίλιπ Φιλίποβιτς, ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να ενεργοποιήσει μια ακόμα μεταγραφική… βόμβα, καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα στο εξωτερικό, βρίσκονται σε επαφές και με τον καλύτερο τερματοφύλακα στον κόσμο, Μάρκο Μπίγιατς.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ στην Ιταλία, οι Πειραιώτες μετά την προσθήκη του Φίλιπ Φιλίποβιτς, έχουν προσεγγίσει τον πρώην συμπαίκτη του στην Προ Ρέκο, Μπίγιατς. Ο Κροάτης δεν θα συνεχίσει την ιταλική ομάδα και ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Η αποχώρησή του έμπειρου πορτιέρο από την Προ Ρέκο θεωρείται δεδομένη, με τους Ιταλούς μάλιστα να ανακοινώνουν την απόκτηση του γκολκίπερ της Μπρέσια, Μάρκο Ντελ Λούνγκο.

Τα ρεπορτάζ στη γειτονική χώρα αναφέρονται στις επαφές που έχει ο Μάρκο Μπίγιατς με την ομάδα του μεγάλου λιμανιού και επισημαίνουν ότι οι δύο πλευρές βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία.

Εάν οι Ερυθρόλευκοι καταφέρουν να κάνουν δικό τον Κροάτη, θα έχουν προχωρήσει σε μια από τις σπουδαιότερες μεταγραφές στην ιστορία τους. Έναν πραγματικό σταρ του παγκοσμίου πόλο.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι τις τελευταίες ημέρες ακούγεται έντονα το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην ομάδα ο Γιάννης Φουντούλης, αλλά και οι Κολόμβος και Μπούσλιε. Απομένει να φανεί εάν τα ρεπορτάζ στο εξωτερικό επιβεβαιωθούν, αλλά και εάν θα επιστρέψουν οι τρεις προαναφερθέντες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ