Και ο Ράντοβιτς στην Dream Team του Θρύλου!

Και ο Ράντοβιτς στην Dream Team του Θρύλου!

O Ολυμπιακός έχει βαλθεί να τρελάνει όλη την Ευρώπη, καθώς μετά την απόκτηση του Φίλιπ Φιλίποβιτς, αλλά και τις συμφωνίες με Μπούσλιε και Μπίγιατς, ανακοίνωσε και τον αριστερόχειρα παιχταρά, Τζούρο Ράντοβιτς

Ο Ολυμπιακός με την αμέριστη στήριξη του Βαγγέλη Μαρινάκη, έχει βαλθεί να δημιουργήσει την κορυφαία ομάδα στην Ευρώπη στο πόλο, με τους ερυθρόλευκους να κλείνουν τη μια σπουδαία μεταγραφή μετά την άλλη. Μετά τη «βόμβα μεγατόνων» με την απόκτηση του Φίλιπ Φιλίποβιτς, ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση και του Τζούρο Ράντοβιτς, ο οποίος είναι ο καλύτερος νέος αριστερόχειρας παίκτης στον κόσμο.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού το ήθελε η μισή Ευρώπη (Γιουνγκ, Μπρέσια, Φερεντσβάρος), όμως εκείνος προτίμησε τους Πειραιώτες, καθώς θεωρείται σπουδαίο brand, με τους ερυθρόλευκους μάλιστα να καταβάλλουν και υψηλή ρήτρα στην Γιαντράν για να τον αποκτήσουν.

Ο αριστερόχειρας παιχταράς που προστίθεται στην ομάδα του Θοδωρή Βλάχου ανεβάζει ακόμη περισσότερο το επίπεδο των Πειραιωτών που έχουν βαλθεί να τρελάνουν όλη την Ευρώπη δημιουργώντας μια Dream Team στις πισίνες, ενώ αναμένεται και συνέχεια για τον «Βασιλιά» της Ευρώπης.

Όαον αφορά τον Ράντοβιτς, πρόκειται για έναν σπουδαίο παίκτη, 22 ετών, που τη φετινή χρονιά κατέκτησε το πρωτάθλημα στη χώρα του με τη Γιαντράν Χέρτζεκ Νόβι, ενώ αποτελεί και βασικό στέλεχος της Εθνικής Μαυροβουνίου. Ο Ράντοβιτς ήταν μέλος του Μαυροβουνίου όταν πήρε το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Βουδαπέστης το 2020 ενώ με την Γιαντράν έχει 6 πρωταθλήματα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Τζούρο Ράντοβιτς. Ο διεθνής Μαυροβούνιος αθλητής υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας τριετούς διάρκειας και θα ενταχθεί στο δυναμικό της ομάδας πόλο Ανδρών από τη νέα σεζόν. Ο ταλαντούχος αριστερόχειρας είναι γεννημένος στις 20 Φεβρουαρίου 1999 και μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην πρωταθλήτρια Μαυροβουνίου Γιαντράν Χέρτεγκ Νόβι, με την οποία κατέκτησε 7 διαδοχικά νταμπλ. Με την Εθνική Μαυροβουνίου έχει κατακτήσει ένα χρυσό μετάλλιο στο World League το 2018 και ένα χάλκινο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα το 2020 στη Βουδαπέστη. Το 2017 ανακηρύχθηκε καλύτερος νέος αθλητής στο Μαυροβούνιο και το 2019 καλύτερος νέος αθλητής της Αδριατικής Λίγκας.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως αθλητής του Ολυμπιακού, ο Τζούρο Ράντοβιτς ανέφερε στο olympiacossfp.gr τα εξής:

«Αισθάνομαι μεγάλη τιμή που υπέγραψα συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό για τρία χρόνια. Πρώτα από όλα είναι μια μεγάλη πρόκληση για εμένα και παράλληλα τεράστια τιμή να είμαι μέλος σε ένα τόσο εξαιρετικό σύλλογο και σε τόσο φανταστικό περιβάλλον, με τόσους σπουδαίους αθλητές. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω την καριέρα μου σε ένα σύλλογο με τόσο μεγάλες φιλοδοξίες. Θα δουλέψω πολύ σκληρά και θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις να βοηθήσω την ομάδα μου να συνεχίσει την κυριαρχία της στο Ελληνικό πρωτάθλημα και στο Champions League. Θέλω να προσθέσω ότι είμαι ενθουσιασμένος που θα ζήσω στην Αθήνα γιατί αποτελούσε πάντα μια από τις αγαπημένες μου πόλεις στην Ευρώπη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ