H ΕΡΤ (ξανα)πετάει αετό στους τελικούς του πόλο Γυναικών – Από το OSFP TV το Ολυμπιακός-Βουλιαγμένη

H ΕΡΤ (ξανα)πετάει αετό στους τελικούς του πόλο Γυναικών – Από το OSFP TV το Ολυμπιακός-Βουλιαγμένη

Για ακόμη μία φορά η ΕΡΤ δεν σέβεται τις πρωταθλήτριες Ευρώπης του Πόλο.

Κάποια πράγματα, στην αρχή είναι ακατανόητα. Στη συνέχεια, προκαλούν απορίες. Εν συνεχεία οι απορίες γίνονται φωνές. Και στο τέλος οι φωνές γίνονται συνήθεια. Και απαξίωση. Διότι αυτό που συμβαίνει με την ΕΡΤ και τον ερασιτεχνικό αθλητισμό, αποτελεί μια πρωτοφανή παρωδία.

Το πρωί του Σαββάτου ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός ανακοίνωσε ότι και ο τρίτος τελικός μεταξύ του Ολυμπιακού και της Βουλιαγμένης, ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή 30 Μαΐου στις 18:30 στο Παπαστράτειο, θα μεταδοθεί μέσω Live Streaming από το OSFP TV, το επίσημο κανάλι του συλλόγου στο Youtube.

Και όχι από την ΕΡΤ. Η οποία ΕΡΤ, σταθερά πλέον, αδιαφορεί για το μοναδικό τμήμα που έφερε ευρωπαϊκό στην Ελλάδα. Θα πείτε, εδώ αδιαφόρησε και αποφάσισε να μην ασχοληθεί με τα τελικά του LEN Euro League, το οποίο κατέκτησε η ομάδα του Ολυμπιακού, με το ελληνικό πρωτάθλημα θα ασχοληθεί;

Οι Πρωταθλήτριες Ευρώπης και Κυπελλούχες Ελλάδας προηγούνται με 2-0 στη σειρά των τελικών και έχουν μπροστά τους την ευκαιρία να ολοκληρώσουν ιδανικά τη σεζόν κατακτώντας το 8ο σερί πρωτάθλημα, πετυχαίνοντας παράλληλα το ιστορικό πρώτο τρεμπλ.

Με τη Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη να αναφέρει χαρακτηριστικά: «Αύριο έχουμε τον τρίτο τελικό για να πάρουμε το πρωτάθλημα. Είμαστε ένα βήμα μακριά από την κατάκτηση του τίτλου, για να κάνουμε το τρέμπλ και να ολοκληρώσουμε μια απίστευτη χρονιά. Το παιχνίδι θέλει προσοχή ώστε να πάρουμε τη νίκη που χρειαζόμαστε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ