Ανόβερο – Ολυμπιακός 10-8 (vid)

Ανόβερο – Ολυμπιακός 10-8 (vid)

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 10-8 από το Ανόβερο στο Final 8 του Βελιγραδίου για το LEN Champions League και θα αντιμετωπίσει τον ηττημένο του ζευγαριού Μαρσέιγ - Γιουγκ Ντουμπρόβνικ το Σάββατο (5/6) για τις θέσεις 7-8.

Ο Ολυμπιακός έδωσε «μάχη» με το Άνοβερο αλλά ηττήθηκε με 10-8 στο Final 8 του Βελιγραδίου για το LEN Champions League.

Πλέον, η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου θα αντιμετωπίσει αύριο για τις θέσεις 7-8 τον ηττημένο του ζευγαριού Μαρσέιγ – Γιουγκ Ντουμπρόβνικ που παίζουν σήμερα στις 16:30.

Όμως οι Ερυθρόλευκοι αναμένεται να επιστρέψουν ιδιαίτερα δυνατοί και ενισχυμένοι τη νέα σεζόν, έχοντας ήδη πραγματοποιήσει ηχηρές μεταγραφές ανεβάζοντας κατακόρυφα το επίπεδο.

Υπενθυμίζουμε πως ο Στέφανος Γαλανόπουλος αγωνίστηκε ως τερματοφύλακας κόντρα στους Γερμανούς, καθώς ο Μάνος Ζερδεβάς συνεχίζει να ταλαιπωρείται από στοματικές διαταραχές, με την απουσία του να φαίνεται και από το ματς με την Μπαρτσελονέτα.

Θυμηθείτε ξανά το LIVE του αγώνα.

Οι Γερμανοί ξεκίνησαν δυνατά στο ματς και προηγήθηκαν με τον Σουλτς, οι «ερυθρόλευκοι» ισοφάρισαν με τον Ίρβινγκ αλλά το Ανόβερο έκλεισε το πρώτο οκτάλεπτο με 2-1 με τον Ράντοβιτς. Ο Ολυμπιακός είχε ευκαιρίες στην πρώτη περίοδο, αλλά ο Σένκελ με καίριες επεμβάσεις διατήρησε το προβάδισμα για τους Γερμανούς, ενώ ο Γεννηδουνιάς σημάδεψε το δοκάρι λίγο πριν τη λήξη του πρώτου οκταλέπτου.

Το Ανόβερο μπήκε δυνατά και στο δεύτερο οκτάλεπτο και έκανε το 3-1 με τον Μπργκούλιαν. Ο Ολυμπιακός αντέδρασε άμεσα με εύστοχο πέναλτι του Γεννηδουνιάς, ωστόσο η γερμανική ομάδα πήρε προβάδισμα τριών τερμάτων στη συνέχεια (5-2) και ολοκλήρωσε το ημίχρονο με το σκορ στο 6-3.

Οι Γερμανοί ήταν ανώτεροι και στην έναρξη του τρίτου οκταλέπτου, παίρνοντας διαφορά πέντε τερμάτων (9-4) με πρωταγωνιστή τον Ράντοβιτς, ωστόσο οι Πειραιώτες δεν τα παράτησαν και μείωσαν τη διαφορά (9-6) στο τέλος της περιόδου με τέρματα των Γεννηδουνιά και Αργυρόπουλο.

Ο Ολυμπιακός μπήκε αποφασιστικά στο τελευταίο οκτάλεπτο, μείωσε εκ νέου τη διαφορά (9-7) με τον Αργυρόπουλο, αλλά ο Σένκελ μπλόκαρε συνεχώς τις προσπάθειες των παικτών του Θοδωρή Βλάχου, με τον Ράντοβιτς να σκοράρει για το 10-7, ενώ το τελικό 10-8 διαμόρφωσε ο Μουρίκης.

Τα οκτάλεπτα: 2-1, 4-2, 3-3, 1-2.

Ολυμπιακός: Σύρμας, Ντάουμπε, Σκουμπάκης, Γενηδουνιάς 3, Αργυρόπουλος 2, Πρέκας, Δερβίσης, Κάκαρης, Μουρίκης 1, Καπότσης 1, Χρυσοσπάθης, Ίρβινγκ 1, Γαλανόπουλος

Ανόβερο: Σένκελ, Ρότερμουντ 1, Μάτσαν, Ρεάλ, Μπργκούλιαν Ντ. 1, Ράντοβιτς 6, Μούσλιμ, Ναγκάεφ, Κούμπιτς, Μπργκούλιαν Μ., Σούτζε 2, Βίκενχορστ, Μπένκε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ