Στον ΠΑΟΚ ο Αϊβαλιώτης

Στον ΠΑΟΚ ο Αϊβαλιώτης

Το τμήμα πόλο του ΠΑΟΚ ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την απόκτηση του Χάρη Αϊβαλιώτη.

Την απόκτηση του Χάρη Αϊβαλιώτη γνωστοποίησε το τμήμα πόλο του ΠΑΟΚ μέσω ανακοίνωσης του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα πόλο ανδρών, ΠΑΟΚ Prima Holidays, ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας τους με τον αθλητή, Χάρη Αϊβαλιώτη, για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022. Γεννημένος το 1990, ο Χάρης Αϊβαλιώτης αγωνίζεται ως τερματοφύλακας και έχει ύψος 192cm.

Ξεκίνησε την καριέρα του το 2007 από τον Εθνικό Πειραιώς, στον οποίο παρέμεινε για επτά χρόνια και στον οποίο ανδρώθηκε ως αθλητής της υδατοσφαίρισης. Το 2016 μετακινήθηκε στο ΝΟ Χίου, στον οποίο παρέμεινε μέχρι το 2018, καταγράφοντας ακόμα περισσότερες συμμετοχές στην κορυφαία κατηγορία υδατοσφαίρισης στην χώρα μας.

Η αγωνιστική σεζόν 2018-2019 τον βρήκε και πάλι στην πρωτεύουσα, αυτή τη φορά με το σκουφάκι του Πανιωνίου, ενώ την επόμενη χρονιά αγωνίστηκε για λογαριασμό της Τρίαινας Βούλας.Η περασμένη αγωνιστική σεζόν τον βρήκε στον ΓΣ Περιστερίου, με τον οποίο πανηγύρισε την κατάληψη της 4ης θέσης στην κανονική διάρκεια της Α1. Καλώς ήρθες Χάρη»!

Για την έναρξη συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ Prima Holidays, ο Χάρης Αϊβαλιώτης δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΑΣ ΠΑΟΚ:

«Είμαι χαρούμενος που ήρθα στον ΠΑΟΚ, διότι πρόκειται για μία μεγάλη ομάδα με αξίες και κόσμο. Η απόφαση μου ήταν άμεση, χωρίς να το σκεφτώ ιδιαίτερα, διότι θεωρώ τιμή μου που οι άνθρωποι της ομάδας με επέλεξαν. Για έναν Σύλλογο όπως ο ΠΑΟΚ οι στόχοι δεν μπορούν να είναι άλλοι πέρα από την πρώτη εξάδα και μία θέση που οδηγεί στην Ευρώπη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ