Πόλο : Έγραψε ιστορία ο Δημήτρης Μαυρωτάς με το Ισραήλ

Πόλο : Έγραψε ιστορία ο Δημήτρης Μαυρωτάς με το Ισραήλ

Από το περασμένο καλοκαίρι, ο Έλληνας προπονητής πόλο, Δημήτρης Μαυρωτάς προπονεί την Εθνική ομάδα του Ισραήλ και συγκεκριμένα το γυναικείο τμήμα. Σήμερα, ο Μαυρωτάς έγραψε ιστορία με την ομάδα του, καθώς το Ισραήλ πήρε την πρόκριση στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος για πρώτη φορά στην ιστορία του! Ο έμπειρος τεχνικός, εκτός της μεγάλης ομάδας, ανέλαβε […]

Από το περασμένο καλοκαίρι, ο Έλληνας προπονητής πόλο, Δημήτρης Μαυρωτάς προπονεί την Εθνική ομάδα του Ισραήλ και συγκεκριμένα το γυναικείο τμήμα. Σήμερα, ο Μαυρωτάς έγραψε ιστορία με την ομάδα του, καθώς το Ισραήλ πήρε την πρόκριση στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος για πρώτη φορά στην ιστορία του!

Ο έμπειρος τεχνικός, εκτός της μεγάλης ομάδας, ανέλαβε και την εθνική νέων γυναικών, την ομάδα των νεανίδων, καθώς και την εθνική ακαδημία κοριτσιών (γεννημένα το 2001-2003).

Ήταν ένα πολύ φιλόδοξο πλάνο της ισραηλινής ομοσπονδία, το οποίο έχει ως τελικό στόχο τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024. Η ομάδα της χώρας της Μέσης Ανατολής, μέσω του Δημήτρη Μαυρωτά, φιλοδοξεί να ανέβει επίπεδο. Με την πρόκρισή της, ο στόχος αυτός μοιάζει να έχει επιτευχθεί σε μεγάλο βαθμό και στα τελικά που θα διεξαχθούν στη Βαρκελώνη, το Ισραήλ ευελπιστεί σε μια όσο το δυνατόν καλύτερη παρουσία.

Το Ισραήλ κλήθηκε να αντιμετωπίσει σε διπλό αγώνα την Πορτογαλία για τον δεύτερο και τελευταίο προκριματικό γύρο. Οι Ισραηλινές κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με 14-10 στον πρώτο αγώνα στην έδρα τους στις 17 Φεβρουαρίου και το μόνο που ήθελαν ήταν να μη χάσουν με διαφορά άνω των τεσσάρων γκολ.

Στη σημερινή ρεβάνς, όχι μόνο δεν ηττήθηκαν, αλλά νίκησαν με 11-9 και με συνολικό σκορ 25-19 έκλεισαν το εισιτήριό τους για τη Βαρκελώνη, προκειμένου να δώσουν το παρών για πρώτη φορά στην ιστορία του Ισραήλ σε τελικά Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος! Φυσικά, το μεγαλύτερο μερίδιο αυτής της επιτυχίας πιστώνεται στον Έλληνα προπονητή, Δημήτρη Μαυρωτά.

https://twitter.com/wp2018bcn/status/970031057784463360

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ