Νέο «μπαμ» από τον Ολυμπιακό: Ανακοίνωσε και τη Σλίκινγκ

Νέο «μπαμ» από τον Ολυμπιακό: Ανακοίνωσε και τη Σλίκινγκ

Μετά την απόκτηση της Κίρα Κρίστμας, ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε και την απόκτηση της Μπριζίτ Σλίκινγκ που είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της Ολλανδίας.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την ενίσχυση του στο γυναικείο πόλο, με στόχο να παραμείνει στην κορυφή τόσο στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη. Οι ερυθρόλευκοι λοιπόν λίγη ώρα μετά τη σπουδαία προσθήκη της Κίρα Κρίστμας, που είναι διεθνής με την εθνική Καναδά, επισημοποίησε τη συμφωνία και με την Μπριζίτ Σλίκινγκ.

Η διεθνής Ολλανδή παίκτρια είναι η δεύτερη ξένη που αποκτάει ο Ολυμπιακός, που δείχνει και φέτος ότι θέλει να κυριαρχήσει. Όσον αφορά την Σλίκινγκ πρόκειται για μια πολύ μεγάλη αθλήτρια που είναι ενεργό μέλος στην εθνική ομάδα της Ολλανδίας, ενώ έχει αναδειχτεί και πρωταθλήτρια Ευρώπης το 2018.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Mπριζίτ Σλίκινγκ. Η διεθνής Ολλανδή περιφερειακή, (ημ. γέννησης 19/3/1998) υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο και εντάσσεται στο ρόστερ της Πρωταθλήτριας Ευρώπης, ομάδας πόλο Γυναικών του συλλόγου μας. Η Μπριζίτ Σλίκινγκ αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης το 2018 με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Ολλανδίας, κερδίζοντας το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που διεξήχθη στη Βαρκελώνη.

Στις πρώτες της δηλώσεις ως αθλήτρια του Ολυμπιακού, η Μπριζίτ Σλίκινγκ ανέφερε στο olympiacossfp.gr τα εξής:

«Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένη και ευγνώμων που θα παίξω στον Ολυμπιακό την επόμενη σεζόν. Αποτελεί τιμή να είναι μέρος σε μια από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης και να είσαι με τις καλύτερες αθλήτριες κάθε μέρα. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να πετύχουμε τους στόχους μας και να κερδίσουμε ότι είναι δυνατόν. Ανυπομονώ να ενσωματωθώ με την ομάδα και είμαι έτοιμη να συνεχίσω στο υψηλότερο επίπεδο. Ελπίζω αυτή τη σεζόν να επιστρέψουμε σε φυσιολογικές συνθήκες, με τους φιλάθλους μας να μπορούν να μας υποστηρίζουν και να είναι στο πλευρό μας στη διάρκεια αυτού του μεγάλου ταξιδιού. Πάμε για ακόμα μια επιτυχημένη σεζόν μαζί».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ