Μπίγιατς: «Σπουδαίο κλαμπ ο Ολυμπιακός, θέλω ξανά το Champions League» (vid)

Μπίγιατς: «Σπουδαίο κλαμπ ο Ολυμπιακός, θέλω ξανά το Champions League» (vid)

Ο Μάρκο Μπίγιατς που αποκτήθηκε πριν μερικές μέρες από τον Ολυμπιακό, μίλησε για την πρόκληση των ερυθρόλευκων, αλλά και τον μεγάλο του στόχο που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του Champions League.

Ο Ολυμπιακός πριν μερικές μέρες πυροδότησε νέα «βόμβα», αποκτώντας τον κορυφαίο τερματοφύλακα στον κόσμο και πρωταθλητή Ευρώπης με την Προ Ρέκο, Μάρκο Μπίγιατς.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα των νταμπλούχων Ελλάδας μίλησε για τον Ολυμπιακό, τονίζοντας ότι πρόκειται για ένα σπουδαίο σύλλογο, ενώ ξεκαθάρισε πως στόχος του με τους ερυθρόλευκους δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του ευρωπαϊκού.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην ιστοσελίδα france-waterpolo.fr:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που έχω την ευκαιρία να παίξω σε αυτό το τεράστιο κλαμπ, με τους απίστευτους οπαδούς. Αυτή είναι μια νέα πρόκληση στην καριέρα μου, μια νέα ευκαιρία να αποδείξω πράγματα και στον εαυτό μου. Θα κάνω ό,τι μπορώ για να βοηθήσω τον Ολυμπιακό να επιτύχει σπουδαία πράγματα τη νέα αγωνιστική περίοδο» τόνισε, μεταξύ άλλων, και αναφορικά με τις μεταγραφές που έχουν γίνει και είναι ηχηρές τόνισε:

«Φυσικά το όνειρό μου είναι να κερδίσω ξανά το Τσάμπιονς Λιγκ με τον Ολυμπιακό, αλλά έχουμε ακόμη πολύ δρόμο να διανύσουμε. Θα υπάρξουν πολλές αλλαγές, οπότε νομίζω ότι πρέπει να το πάμε βήμα βήμα. Θα κοιτάξουμε να γίνουμε καλύτεροι μέσα από τις προπονήσεις αλλά και τους αγώνες και στο τέλος θα δούμε πόσο καταφέραμε να προχωρήσουμε και πού θα φτάσουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ