Ολυμπιακός: Σημαιοφόρος της Σερβίας ο Φιλίποβιτς!

Ολυμπιακός: Σημαιοφόρος της Σερβίας ο Φιλίποβιτς!

Ο πολίστας του Ολυμπιακού θα είναι ο σημαιοφόρος της Σερβίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο – Υψιστη τιμή για τον 33χρονο, με τους συμπατριώτες του να υποκλίνονται στο μεγαλείο του.

Σε… γαλαξία αστέρων έχει μετατρέψει η διοίκηση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού την ανδρική ομάδα πόλο του συλλόγου, με τους Πειραιώτες να ντύνουν στα ερυθρόλευκα μερικούς από τους καλύτερους πολίστες στον κόσμο, όπως είναι ο Φίλιπ Φιλίποβιτς.

Ο Σέρβος σούπερ σταρ έχει γράψει τη δική του ιστορία στο παγκόσμιο πόλο και λατρεύεται σαν… Θεός στην πατρίδα του.  Ο 33χρονος είναι το αστέρι της εθνικής ομάδας της Σερβίας και θα ηγηθεί των Πλάβι στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Όπως έκανε το 2016, όταν οδήγησε τη χώρα του στην κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Ρίο Ντε Τζανέιρο.

Οι συμπατριώτες του, μάλιστα, θέλοντας να τον ευχαριστήσουν για την προσφορά του και τον κομβικό ρόλο που έχει παίξει στις επιτυχίες της Σερβίας, αποφάσισαν να τον κάνουν σημαιοφόρο τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Υψιστη τιμή για κάθε αθλητή, με τους Σέρβους να αναγνωρίζουν την αξία του Φίλιπ Φιλίποβιτς και να υποκλίνονται στο μεγαλείο του.

Ο 33χρονος άσος είναι αρχηγός στην εθνική του ομάδα, ενώ θα είναι ο κορυφαίος, βάσει βιογραφικού, πολίστας που θα έχει αγωνιστεί ποτέ στην Ελλάδα. Επίσης, ο Φιλίποβιτς θα είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος στην ιστορία του ελληνικού πόλο. Ενας από τους μεγαλύτερους αθλητές στον κόσμο, με το παλμαρέ του να είναι γεμάτο από τίτλους, μετάλλια και διακρίσεις, σε συλλογικό και διεθνές επίπεδο.

Το 2011 και το 2014 είχε αναδειχθεί κορυφαίος πολίστας στον κόσμο, ενώ είχε ψηφιστεί επίσης τέσσερις φορές κορυφαίος πολίστας της χρονιάς (2009, 2014, 2016, 2018), από την LEN, ενώ όπως προαναφέραμε, το 2016 είχε κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο Ντε Τζανέιρο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ