ΠΑΟΚ – ΝΟ Χίου 8-9

ΠΑΟΚ – ΝΟ Χίου 8-9

Ακόμη μια σπουδαία νίκη και μάλιστα εκτός έδρας, πέτυχε ο ΝΟ Χίου, για τη 18η αγωνιστική της Α1 Ανδρών, με την οποία εδραιώνεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Παράλληλα η νησιωτική ομάδα αυξάνει τις πιθανότητές της να βρίσκεται στην πρώτη τετράδα στο τέλος της κανονικής περιόδου και περιμένει το βραδινό παιχνίδι Υδραϊκός – Εθνικός για […]

Ακόμη μια σπουδαία νίκη και μάλιστα εκτός έδρας, πέτυχε ο ΝΟ Χίου, για τη 18η αγωνιστική της Α1 Ανδρών, με την οποία εδραιώνεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Παράλληλα η νησιωτική ομάδα αυξάνει τις πιθανότητές της να βρίσκεται στην πρώτη τετράδα στο τέλος της κανονικής περιόδου και περιμένει το βραδινό παιχνίδι Υδραϊκός – Εθνικός για να δει αν θα μπορέσει να ξεφύγει περισσότερο από τον τέταρτο.

Η ομάδα του Μιχάλη Λαζαρίδη νίκησε με 9-8 τον ΠΑΟΚ κάνοντας μια επική ανατροπή, σε ένα συγκλονιστικό ματς, στο κατάμεστο από κόσμο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης.

Οι Χιώτες προηγήθηκαν με 4-2 στις αρχές του δεύτερου οκτάλεπτου, αλλά ο ΠΑΟΚ βελτίωσε την άμυνά του, βρήκε λύσεις επιθετικά και με σερί 5-0 πέρασε με 7-4, στα μέσα του τρίτου. Σ’ εκείνο το σημείο, όμως, οι παίκτες του Βέργου έπαθαν πατρατράκ, κάτι που εκμεταλλεύτηκαν οι Χιώτες και αρχικά ισοφάρισαν σε 7-7, 6.42 πριν από τη λήξη της της δ’ περιόδου, ενώ πέρασαν και μπροστά στο 5.29 πριν από το φινάλε (7-8) με τον Τεσάνοβιτς.

Στο 5.09 ισοφάρισε ο ΠΑΟΚ σε  8-8 με τον Τομάσεβιτς, αλλά στο 4.54 ο Ρουστάμοφ πέτυχε το νικητήριο γκολ για τον ΝΟ Χίου (8-9). Στο υπόλοιπο του ματς οι δυο ομάδες είχαν ευκαιρίες, αλλά δεν τις εκμεταλλεύτηκαν και έτσι οι Χιώτες έφυγαν με τη μεγάλη νίκη.

ΠΑΟΚ – ΝΟ ΧΙΟΥ 8-9

Οκτάλεπτα: 2-3, 3-1, 2-2, 1-3.

ΠΑΟΚ (Πάνος Βέργος): Γαλανίδης, Σαρησάββας, Ζάτοβιτς 1, Προσινικλής Ν. 2, Κουλούρης, Νάνος, Τσολακούδης 1, Μουρατίδης, Παυλίδης, Προσινικλής Π., Τίγκας 1, Τομάσεβιτς 3, Σιορδίλης, Τάτσης, Κεχαλάρης.

ΝΟ ΧΙΟΥ (Μιχάλης Λαζαρίδης): Καραμπέτσος, Ρουστάμοφ 2, Τεσάνοβιτς 2, Καλαργυρός, Καρακάσης 3, Κανδιόγλου, Πανταζόπουλος 1, Παπούκας 1, Καλογεράκος, Πέττας, Αϊβαλιώτης, Καζάζης.

Διαιτητές: Αχλαδιώτης, Κυράνης

Αλυτάρχης: Μιχάλης Ράντσος

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ