Υδραϊκός – Εθνικός Πειραιώς 6-8

Υδραϊκός – Εθνικός Πειραιώς 6-8

Ο Εθνικός Πειραιά πέτυχε τη σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί του Υδραϊκού με 8-6, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 Πόλο Ανδρών και παραμένει στην 4η θέση της βαθμολογίας, αυξάνοντας μάλιστα τη διαφορά από τον σημερινό αντίπαλό του που είναι 5ος. Ο Εθνικός έκανε, μάλιστα, ανατροπή, καθώς είχε βρεθεί να χάνει με […]

Ο Εθνικός Πειραιά πέτυχε τη σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί του Υδραϊκού με 8-6, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 Πόλο Ανδρών και παραμένει στην 4η θέση της βαθμολογίας, αυξάνοντας μάλιστα τη διαφορά από τον σημερινό αντίπαλό του που είναι 5ος.

Ο Εθνικός έκανε, μάλιστα, ανατροπή, καθώς είχε βρεθεί να χάνει με 4-2 στο πρώτο οκτάλεπτο. Κορυφαίος σκόρε του ο Καρούντζος με 5 γκολ. Σύμφωνα με το φύλλο αγώνα: «Στο 3.42 πριν από τη λήξη της δ’ περιόδου αποβλήθηκε ο Πιτούλης του Εθνικού με κόκκινη κάρτα, επειδή στους πανηγυρισμούς του πέταξε ένα μπουκάλι με νερό».

ΥΔΡΑΪΚΟΣ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ 6-8

Οκτάλεπτα: 4-2, 1-4, 1-1, 0-1.

ΥΔΡΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Κραβαρίτης): Φλέγκας, Αλεβίζος, Μιτελούδης 1, Στελλάτος, Χατζηκυριακάκης 2, Τοράκης, Μπλάνης 1, Βιττέλας 1, Αργυρόπουλος Κ., Πάτερος, Χαραλαμπόπουλος, Αλαμάνος, Μιγόπουλος, Σολεϊμανιπάκ 1, Γραμματικός.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Φάνης Κουντουδιός): Τζωρτζάτος, Τζώρτζης 2, Θαλασσινός, Κόιχειλας Ν., Γέμελος, Παπαγεωργίου, Παπαδόγκωνας 1, Καρούντζος 5, Φώσκολος, Μπεριστιάνος, Ξυλούρης, Σκληρός, Πιτούλης, Πρωτοψάλτης, Μπραϊμης.

Διαιτητές: Κουρτίδης, Πολυχρονόπουλος

Αλυτάρχης: Βασίλης Λαγός

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ