Φουντούλης – «Είμαστε δύο ματς μακριά από το όνειρό μας»

Φουντούλης – «Είμαστε δύο ματς μακριά από το όνειρό μας»

Ο Γιάννης Φουντούλης, μετά την πρόκριση της Εθνικής στα ημιτελικά, τόνισε πως μένουν ακόμη δυο βήματα για να κάνει πράξη το όνειρο της η γαλανόλευκη.

Η Εθνική ομάδα προκρίθηκε στα ημιτελικά του Ολυμπιακού τουρνουά με σπουδαία εμφάνιση κόντρα στο Μαυροβούνιο και είναι δυο βήματα μακριά από το χρυσό μετάλλιο.

Ο Γιάννης Φουντούλης μετά το τέλος του προημιτελικού, τόνισε τους υψηλούς στόχους που έχει η Εθνική, μετά την πρόκριση στα ημιτελικά των Ολυμπιακών Αγώνων.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Αφήσαμε πίσω μας ό,τι έχει προηγηθεί. Ξεκινήσαμε από το μηδέν. Δείξαμε περισσότερη θέληση και πίστη για την πρόκριση. Εξαιρετικό παιχνίδι από την πλευρά μας. Πώς μπορούμε να σταματήσουμε να ονειρευόμαστε όταν είμαστε δύο παιχνίδια μακριά από το όνειρό μας;», ανέφερε ο αρχηγός της Εθνικής μετά τη νίκη επί του Μαυροβουνίου και πρόσθεσε:

«Σκεφτόμουν ότι μπορεί να είναι η τελευταία μου συμμετοχή σε Ολυμπιακούς Αγώνες, κανείς δεν ξέρει τι γίνεται. Όπως είπα και στην κόρη μου “πάω για να προσπαθήσω να κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα”. Τώρα που απέχω λίγα παιχνίδια από αυτό, σκέφτομαι ότι είναι τιμή μου που είμαι αρχηγός αυτής της ομάδας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ