ΝΕΠ – ΝΟ Ρεθύμνου 8-6

ΝΕΠ – ΝΟ Ρεθύμνου 8-6

Με νίκη ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της, στην πρώτη φάση των ομίλων της Α1 Γυναικών, η ΝΕΠ αφού επικράτησε εντός έδρας του ΝΟ Ρεθύμνου με 8-6.

Η ΝΕΠ υποδέχθηκε τον ΝΟ Ρεθύμνου, στο κολυμβητήριο «Α. Πεπανός», για την 3η αγωνιστική της Α1 Γυναικών κι επικράτησε με 8-6.

Οι γηπεδούχες μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και προηγήθηκαν με 4-1 στο πρώτο οκτάλεπτο. Ο ΝΟ Ρεθύμνου μείωσε πρόσκαιρα με γκολ της Καρυπίδου (4-2) αλλά απάντησε η Κουτέλη (5-2). Η ΝΕΠ, μάλιστα, έχασε πέναλτι σε αυτή την περίοδο αλλά το σκορ παρέμεινε αμετάβλητο μέχρι την εκπνοή του πρώτου μέρους.

Η ΝΕΠ συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και στην τρίτη περίοδο και διεύρυνε το προβάδισμά της. Η Κυριακάκη, μάλιστα, απέκρουσε πέναλτι των γηπεδούχων. Ο ΝΟ Ρεθύμνου, το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει σε 8-4 με γκολ των Πέττα και Καρυπίδου. Στο τελευταίο οκτάλεπτο, οι φιλοξενούμενες προσπάθησαν να αντιδράσουν και με τέρματα των Μ. Φαρμάκη και Καρυπίδου έριξαν τη διαφορά στο -2 (8-6) αλλά δεν κατάφεραν να διεκδικήσουν κάτι περισσότερο από τον αγώνα.

Οκτάλεπτα: 4-1, 1-1, 3-2, 0-2.
Τα γκολ: Σ. Μανέτα 2, Μ. Μανέτα 2, Λυκοθανάση, Κουτέλη, Ανδρουτσέλη, Ρακιντζή / Καρυπίδου 3, Μ. Φαρμάκη2, Πέττα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ