Ολυμπιακός : Να τελειώνει με την πρόκριση στους 8

Ολυμπιακός : Να τελειώνει με την πρόκριση στους 8

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται σήμερα (14/3, 17:30, ΕΡΤ 2) στο Παπαστράτειο την Όρβοσι για τη 10η αγωνιστική του Α' ομίλου στο Champions League και θέλει τη νίκη για να κλειδώσει την πρόκριση στο Final 8, αλλά και να βρεθεί ένα βήμα πιο κοντά στην εξασφάλιση της πρώτης θέσης.

Η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει την ουγγρική Όρβοσι για το Champions League σε ένα παιχνίδι με μοναδικό στόχο τη νίκη. Οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου είναι το φαβορί της αναμέτρησης που θα διεξαχθεί στο Παπαστράτειο, ενώ αναμένεται να έχουν τη σημαντική βοήθεια από τον κόσμο των Πειραιωτών.

Οι ερυθρόλευκοι είναι στην κορυφή του Α’ ομίλου έχοντας 22 βαθμούς και θέλουν να συνεχίσει την πολύ καλή του πορεία για να πραγματοποιήσει ένα ακόμα βήμα για την πρόκριση στο Final 8 που θα διεξαχθεί τον Ιούνιο στη Γένοβα. Αξίζει να σημειωθεί πως αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον προπονητή του Ολυμπιακού, Θοδωρή Βλάχο, ο οποίος τόνισε πως θέλει να πλησιάσει ο Ολυμπιακός ένα βήμα πιο κοντά στη Γένοβα και την τελική φάση της διοργάνωσης.

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Γιόζιπ Πάβιτς, Μανώλη Μυλωνάκη, Βαγγέλη Δελακά, Κωνσταντίνο Γεννηδουνιά, Γιάννη Φουντούλη, Άντρο Μπούσλιε, Γιώργο Δερβίση, Αλέξανδρο Γούνα, Κωνσταντίνο Μουρίκη, Πάουλο Ομπράντοβιτς, Στέφανο Γαλανόπουλο, Στέλιο Αργυρόπουλο, Μανώλη Πρέκα, Δημήτρη Νικολαϊδη.

*Στην αναμέτρηση με την Όρβοσι ισχύει το δικαίωμα της ελεύθερης εισόδου κατά προτεραιότητα για τα ενεργά Μέλη του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους και Κάρτας Junior.

Βλάχος: «Να πλησιάσουμε στη Γένοβα»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Θοδωρής Βλάχος, δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: «Υποδεχόμαστε την O.S.C. της Βουδαπέστης η οποία παίζει ένα από τελευταία της χαρτιά για την διεκδίκηση μιας θέσης στην τετράδα του ομίλου. Εμείς από την πλευρά μας θέλουμε με νίκη να πλησιάσουμε όλο και πιο κοντά στην πρόκριση μας στη Γένοβα και να θέσουμε τις βάσεις για την πρωτιά του ομίλου. Έχουμε μια δυναμική και ένα τρόπο παιχνιδιού που μας βάζει σε θέση οδηγού στο αυριανό  παιχνίδι. Δεν φτάνει όμως το τι εχουμε κάνει μέχρι τώρα. Χρειάζεται σε κάθε παιχνίδι να δείχνουμε ότι ξέρουμε τι θέλουμε και και που θέλουμε να φτάσουμε».

Δελακάς: «Ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα»

Ο Βαγγέλης Δελακάς, ανέφερε με τη σειρά του: «Σαφώς ο Ολυμπιακός θέλει τη νίκη. Ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα και πρέπει να δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας για να κερδίσουμε το κάθε παιχνίδι που έρχεται ξεκινώντας από αύριο. Είναι πάρα πολύ σημαντικό να συνεχίσουμε με νίκες και για την ψυχολογία μας και για να συνεχίσουμε στα επόμενα παιχνίδια όσο πιο σοβαρά γίνεται. Θέλουμε τον κόσμο να είναι δίπλα μας, τον περιμένουμε να έρθει, να μας βοηθήσει και να μας υποστηρίξει για να κερδίσουμε την Όρβοσι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ