Φιλίποβιτς – «Ήρθα στον Ολυμπιακό για το Τσάμπιονς Λιγκ»

Φιλίποβιτς – «Ήρθα στον Ολυμπιακό για το Τσάμπιονς Λιγκ»

Ο Φιλίπ Φιλίποβιτς «πάτησε» Ελλάδα και στις δηλώσεις του ανέφερε πως ήρθε στον Ολυμπιακό με στόχο την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ.

Στην Ελλάδα βρίσκεται πλέον ο Φιλίπ Φιλίποβιτς για να ενσωματωθεί στην υπόλοιπη ομάδα του Ολυμπιακού, ώστε να ξεκινήσει η προετοιμασία των «ερυθρόλευκων» ενόψει της νέας σεζόν.

Ο Σέρβος πολίστας σε δηλώσεις του στο επίσημο σάιτ του Ολυμπιακού ανέφερε πως στόχος του είναι να κατακτήσει το Τσάμπιονς Λιγκ με τους Πειραιώτες, καθώς οι τίτλοι ποτέ δεν είναι αρκετοί.

Οι δηλώσεις του Φιλίπ Φιλίποβιτς:

Για τους στόχους του: «Ποτέ δεν είναι αρκετοί οι τίτλοι. Για αυτό το λόγο είμαι εδώ. Τα σχέδιά μου είναι να έρθω εδώ, να περάσω καλά και φυσικά δεν ήρθα για διακοπές. Ως παίκτης θέλω να κερδίσω ένα ακόμα Τσάμπιονς Λιγκ, οπότε αυτός είναι ο στόχος για τις επόμενες δύο σεζόν»

Για το Final 8 του Τσάμπιονς Λιγκ θα διεξαχθεί στο Βελιγράδι: «Φυσικά. Θα παίξουμε στο «σπίτι» μου, ελπίζω με τους οπαδούς μας στο πλευρό μας. Θα σας δω σύντομα στην πισίνα και είναι τιμή μου που έρχομαι στον Ολυμπιακό. Θα περάσουμε υπέροχα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ