Εκτός τετράδας η Εθνική

Εκτός τετράδας η Εθνική

Η Εθνική ομάδα πόλο νέων ανδρών ηττήθηκε από την Ουγγαρία και αποκλείστηκε από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Μετά από δύο συνεχόμενους τίτλους, το 2017 και το 2019, η ελληνική υδατοσφαίριση παρέδωσε τα… σκήπτρα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος νέων ανδρών.

Η εθνική ομάδα ηττήθηκε 11-9 από την Ουγγαρία στον προημιτελικό της διοργάνωσης, που φιλοξενείται στην Πράγα, και πλέον θα αρκεστεί στη διεκδίκηση μίας θέσης μεταξύ της 5ης και της 8ης, αντιμετωπίζοντας καταρχήν αύριο (4/9, 16:00) την Κροατία.

Οι Μαγυάροι δικαιολόγησαν τον τίτλο του φαβορί της αναμέτρησης, καθοδηγούμενοι από τον Ακος Κόναρικ και τον Βέντελ Βιγκβάρι (5 και 3 γκολ αντίστοιχα), δύο παίκτες δηλαδή με σημαντικό ρόλο στις δύο κορυφαίες ομάδες της χώρας, την Τσόλνοκι και την Φερεντσβάρος.

Η ελληνική ομάδα είχε απαντήσεις ως τις αρχές της δεύτερης περιόδου (3-3), αλλά στη συνέχεια η Ουγγαρία με ένα σερί 4-0 πήρε διαφορά. Οι παίκτες του Μάκη Βολτυράκη μείωσαν σε 9-7 με γκολ του Γκίλλα, 2΄19΄΄ πριν τη λήξη, αλλά ο Βίντσε Βιγκβάρι σκόραρε και «καθάρισε» οριστικά το ματς για τους Μαγυάρους, που στον ημιτελικό θα παίξουν απέναντι στη Σερβία (νίκησε την Κροατία 12-10).

Τα οκτάλεπτα: 3-2, 2-1, 3-2, 3-4

Η σύνθεση της Εθνικής: Ανδρεάδης, Γωνιωτάκης, Πούρος, Καλογερόπουλος 3, Χαλυβόπουλος 1, Κεχαλάρης, Γκίλλας 2, Μόκκας, Μύριλος 1, Ηλιόπουλος, Σγουρίδης 2, Κουγιούνης, Κουτρουλάκης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ