Στις 16/9 οι κληρώσεις για Α1 ανδρών και γυναικών

Στις 16/9 οι κληρώσεις για Α1 ανδρών και γυναικών

Το νέο πρωτάθλημα της Α1 ανδρών θα διεξαχθεί με τη συμμετοχή 16 ομάδων και θα αρχίσει στις 9 Οκτωβρίου.

Την προσεχή Πέμπτη (16/9), στις 12:00 το μεσημέρι, θα πραγματοποιηθούν στο Παλαιό Δημαρχείο Γλυφάδας οι κληρώσεις των πρωταθλημάτων υδατοσφαίρισης Α1 ανδρών και Α1 γυναικών, για την αγωνιστική περίοδο 2021-22. Λόγω των περιοριστικών μέτρων που εξακολουθούν να ισχύουν, η ΚΟΕ ανακοίνωσε ότι από κάθε Σωματείο μπορούν να παραβρεθούν ο πρόεδρος, ο προπονητής και ο έφορος της ομάδας.

Το νέο πρωτάθλημα της Α1 ανδρών θα διεξαχθεί με τη συμμετοχή 16 ομάδων και θα αρχίσει στις 9 Οκτωβρίου. Στην Α΄ φάση θα διεξαχθεί ένας γύρος (15 αγωνιστικές) και στη συνέχεια οι ομάδες θα χωριστούν σε δύο γκρουπ (1-8 και 9-16). Στη Β΄ φάση θα διεξαχθεί και πάλι ένας γύρος (7 αγωνιστικές), με κάθε αγώνα να διεξάγεται στην αντίθετη έδρα από αυτήν της Α΄ φάσης και τις ομάδες να μεταφέρουν τη συνολική βαθμολογία τους. Μετά την ολοκλήρωση της Β΄ φάσης θα ακολουθήσουν τα πλέι-οφ, με τη συμμετοχή οκτώ ομάδων, και τα πλέι-άουτ, με τη συμμετοχή τεσσάρων ομάδων (13η έως 16η θέση μετά το πέρας της Β΄ φάσης).

Το πρωτάθλημα της Α1 γυναικών θα αρχίσει στις 6 Νοεμβρίου, με τη συμμετοχή 12 ομάδων. Η κανονική περίοδος θα διεξαχθεί σε δύο γύρους (22 αγωνιστικές) και στη συνέχεια οι πρώτες οκτώ ομάδες θα μετάσχουν στα πλέι-οφ και οι τέσσερις τελευταίες στα πλέι-άουτ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ