Τσιλιγκίρη για το κολυμβητήριο στο ΣΕΦ – «Σπουδαία μέρα για τον υδάτινο αθλητισμό»

Τσιλιγκίρη για το κολυμβητήριο στο ΣΕΦ – «Σπουδαία μέρα για τον υδάτινο αθλητισμό»

Η Χριστίνα Τσιλιγκίρη με ανάρτηση της τονίζει ότι είναι μια σπουδαία μέρα για τον υδάτινο αθλητισμό το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός θα δημιουργήσει το δικό του κολυμβητήριο.

Ιστορική μέρα είναι η σημερινή για τον Ολυμπιακό αλλά και για τον υδάτινο αθλητισμό γενικότερα, καθώς, όπως ανακοίνωσαν οι ερυθρόλευκοι εξασφάλισαν έκταση στον περιβάλλοντα χώρο του ΣΕΦ για να δημιουργήσουν το δικό του κολυμβητήριο.

Με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να είναι εγγυητής, ο Ολυμπιακός αναμένεται στο μέλλον να έχει το δικό του υπερσύχρονο κολυμβητήριο για να στεγάσει τις σπουδαίες ομάδες πόλο αλλά και την ομάδα της κολύμβησης.

Για τη σπουδαία αυτή μέρα για τον υδάτινο αθλητισμό αναφέρθηκε και η Χριστίνα Τσιλιγκίρη, πρόεδρος του ΣΕΦ, τονίζοντας ότι το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας είναι αρωγός στην ανάπτυξη και την πρόοδο του Πειραιά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΕΦ:

Ανακοινώνεται ότι το Διοικητικό Συμβούλιο του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας κατά την 50η Συνεδρίασή του στις 9-9-2021 ομόφωνα ενέκρινε το με αριθ. Πρωτ. Φ31/30307/6-9-2021 πρακτικό συνεδρίασης γνωμοδοτικής επιτροπής διενέργειας διαγωνισμού για την κατασκευή και εκμίσθωση του Κεντρου Υδατινου Αθλητισμού και Πολιτισμού (ΚΥΔΑΠ) στον περιβάλλοντα χώρο του ΣΕΦ και την κατακύρωση του διαγωνισμού στον «Ολυμπιακό Σύνδεσμο Φιλάθλων Πειραιώς – ΟΣΦΠ».

Και η ανάρτηση της Χριστίνας Τσιλιγκίρη:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ