Ράσοβιτς – «Ο Ολυμπιακός είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη»

Ράσοβιτς – «Ο Ολυμπιακός είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη»

Ο Στράνια Ράσοβιτς μίλησε για την αναμέτρηση της Νόβι Μπέογκραντ με τον Ολυμπιακό και τόνισε ότι οι ερυθρόλευκοι είναι μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη.

Ο διεθνής Σέρβος άσος της Νόβι Μπέογκραντ, Στράνια Ράσοβιτς σε δηλώσεις του για την αποψινή (9/11, 20.45) «ναυμαχία» με τον Ολυμπιακό στο Βελιγράδι αναφέρθηκε στους ερυθρόλευκους και στην ποιότητα του ρόστερ τους.

Ο παίκτης της Νόβι Μπέογκραντ μίλησε για το ματς κόντρα στον νταμπλούχο Ελλάδας και υπογράμμισε ότι οι Πειραιώτες είναι μια από τις καλύτερες ομάδες στη Γηραιά Ήπειρο.

«Περιμένουμε ένα υπέροχο παιχνίδι, ένα πραγματικό υπερθέαμα για το άθλημα. Ο Ολυμπιακός είναι από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη φέτος και είμαι σίγουρος ότι έχουμε μπροστά μας ένα πολύ ενδιαφέρον και ποιοτικό ματς.

Είμαστε έτοιμοι για να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και ελπίζω πραγματικά να συνεχίσουμε με την καλή μας απόδοση. Το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό είναι το πιο δύσκολο ματς για εμάς αυτή τη σεζόν μέχρι στιγμής», τόνισε ο άσος της Νόβι Μπέογκραντ στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης.

Ο κόουτς Βλάντιμιρ Βουγιασίνοβιτς, μίλησε κι αυτός στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης ενώ τη Δευτέρα (8/11) είχε παραχωρήσει δηλώσεις, μαζί με τον Άγγελο Βλαχόπουλο σε συνέντευξη Τύπου.

«Παίζουμε απέναντι σε μια πολύ δυνατή ομάδα, που είναι ανάμεσα στις υποψήφιες για τον τίτλο του πρωταθλητή Ευρώπης. Σίγουρα και οι δύο ομάδες θα προσπαθήσουν να έχουν την καλύτερη δυνατή απόδοση σε αυτό το παιχνίδι.

Ο Ολυμπιακός έχει μια νέα ομάδα, με πολλούς νέους παίκτες, έφτιαξαν την ομάδα σχεδόν από την αρχή, όπως κάναμε κι εμείς.

Είμαστε καλά προετοιμασμένοι για αυτόν τον δύσκολο αγώνα. Αυτός ο αγώνας, σε αυτό το κομμάτι της σεζόν, δεν είναι κρίσιμος, αλλά θα σημαίνει πολλά για εμάς αν τον κερδίσουμε στο τέλος, ειδικά για την αυτοπεποίθησή μας. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ